Lokal gutt klar for FKH

Thore Pedersen tar turen fra SK Vard til FK Haugesund.

Årets andre nysignering er et faktum. Onsdag skrev nemlig Thore Baardsen Pedersen under papirene som gjør han til FK Haugesund-spiller de neste tre sesongene.

22-åringen er Vard-gutt og står sin unge alder til tross med hele 133 a-lagskamper for Haugesunds røde og blå. Den allsidige spilleren kan bekle flere posisjoner i både midtbane- og forsvarsleddet og har i løpet av sine seks sesonger som a-lagsspiller scoret ti mål for Sportsklubben Vard.

Han står også med to landskamper for det norske G18-landslaget tilbake i 2014.

En spiller man har fulgt lenge

Vard-spilleren har ved flere anledninger de siste årene trent med FK Haugesund - så også i høst - og nå resulterte det endelig i kontrakt. FKH-trener Eirik Horneland forklarer hvorfor.

- I Thore Pedersen får vi en lokal spiller med sult, tilstedeværelse og ambisjoner. Vi gleder oss til å jobbe sammen med Thore for å utvikle han videre hos oss. Dette er også ledd i en klar strategi der vi ønsker en sterk lokal forankring, sier Horneland.

Thore Pedersen er mer enn klar for endelig å prøve seg i Eliteserien.

- For enhver spiller er det et mål å få spille på høyeste nivå og jeg føler meg klar for å ta steget opp til Eliteserien. Jeg har gått en veldig god skole i Vard og nå skal det bli deilig å få testet seg mot de aller beste, sier 22-åringen.

Sesongkort

Thore Pedersen er klar til sesongoppkjøringen starter mandag 7. januar og det som blir en sesong hvor FK Haugesund tar sikte på å ta nye steg både hjemme og ute i Europa. Sesongkort som sikrer ditt eget faste sete til samtlige seriekamper i 2019 kjøper du her:

Annonse fra Eliteserien: