Oskar Snorre signerte

Dansk U21-landslagskeeper skrev under låneavtale med FK Haugesund.

Tirsdag formiddag var det klart for nok en spillersignering på Haugesund Stadion. Denne gang dreide det seg om 20 år gamle Oskar Snorre Frigast Olsen - keeper i danske Lyngby Boldklubb samt landslagskeeper for Danmark på U21-nivå - som skrev under en låneavtale med FK Haugesund for resten av sesongen.

Snorre har tilbragt karrieren i Superliga-klubben Lyngby Boldklubb siden han var 12 år gammel, måler 1,91 på strømpelesten og var også en av tre keepere som ble tatt ut til Europamesterskapet for U21 som Danmark deltok i denne sommeren.

Tidligere har sisteskansen representert Danmark på flere aldersbestemte landslag og betraktes som en av de mest lovende keeperne i dansk fotball.

OS 2
Oskar Snorre er klar for FK Haugesund

Har pratet med Gyt

20-åringen fra København blir med det FK Haugesunds fjerde danske spillersignering denne sesongen etter at Benjamin Tiedemann, Mikkel Desler og Pascal Gregor tidligere har gjort "arabere" av seg.

- Jeg gleder meg veldig til å komme i gang og føler jeg kjenner klubben ganske godt. Jeg har blant annet pratet mye med Frederik Gytkjær i Lyngby og han skrøt veldig av klubben og samholdet i spillergruppa, sier den nyankomne sisteskansen.

Opsjon på kjøp

Også i sportslig avdeling på Haugesund stadion var stemningen ekstra god denne tirsdags formiddagen.

- Det faktum at Snorre representerte Danmark under EM-sluttspillet i sommer sier det meste om kvalitetene hans og vi er naturlig nok veldig glade for å hente han til Haugesund. Han er en keeper i en veldig fin alder som kommer til å bli et viktig tilskudd til det gode keeperteamet vi allerede har i klubben denne høsten, sier sportslig leder Eirik Opedal.

FK Haugesund har også inngått en opsjonsavtale med Lyngby på kjøp ved låneperiodens utløp.

Annonse fra Eliteserien: