"Palle" med ny kontrakt

Fredrik Pallesen Knudsen forlenger med FK Haugesund.

Fredrik Pallesen Knudsens umiddelbare fotballfremtid er avklart. Dette etter at midtstopperen onsdag kveld signerte en ny toårskontrakt med FK Haugesund. 23-åringens opprinnelige kontrakt strakk seg frem til sommeren etter at bergenseren ankom FK Haugesund fra SK Brann før 2017-sesongen.

Ditt faste sete på stadion: kjøp sesongkort for 2020 her

"Palle" legger ikke skjul på at trivselsfaktoren var avgjørende for at han valgte å signere en ny avtale.

- Jeg trives veldig godt i både klubben og byen og kjenner på en veldig revansjelyst etter å ha mistet store deler av denne sesongen. Jeg føler jeg har mye mer å by på og gleder meg egentlig bare til å komme i gang med sesongoppkjøringen, sier Pallesen Knudsen i anledning kontraktsforlengelsen.

Palle
Tipp, topp - tommel opp. "Palle" er klar for to nye år i FKH-drakten. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix

Førjulsgave

Sportslig leder Eirik Opedal er veldig fornøyd med å kunne avduke en tidlig julepresang.

- Fredrik har vært en markant spiller for oss helt siden han kom for tre sesonger siden og vi er selvsagt veldig fornøyde med å ha fått på plass en ny avtale. Selv om skader ødela mye av inneværende sesong viste han veldig godt igjen i første halvdel av året, og vi ser frem til å gå kommende sesong i møte med en ledertype som Fredrik i rekkene.

Fredrik Pallesen Knudsen startet karrieren i Sportsklubben Djerv hjemme i Bergen og gikk siden til Sportsklubben Brann. Han tilbragte også en sesong på utlån til Åsane IL før han signerte for FK Haugesund i januar 2017.

Totalt står midtstopperen med 74 offisielle kamper for FK Haugesund fordelt på serie, norsk cup og europacup. Han har også bokført tre mål og to assists.

Den nye kontrakten med FK Haugesund strekker seg ut sesongen 2021.

Annonse fra Eliteserien: