Pascal Gregor til FK Haugesund

Dansk midtstopper skrev under på jubelkvelden i Graz.

Dobbelt grunn til feiring i Østerrike torsdag kveld. Først sørget FK Haugesund for å avansere til 3. kvalifiseringsrunde i Europa League og dobbeltoppgjøret mot PSV Eindhoven og siden signerte den danske midtstopperen Pascal Gregor en utlånsavtale på spillerhotellet.

Avtalen innebærer at Gregor fullfører sesongen i FK Haugesund med mulighet for permanent overgang ved låneoppholdets slutt.

Erfaren spiller

25-åringen kommer senest fra FC Helsingør, men har tilbragt mesteparten av karrieren i FC Nordsjælland hvor han fikk 115 offisielle kamper etter å ha gått gradene i klubbens ungdomsavdeling. I 2018 skiftet han så til den daværende Superliga-klubben FC Helsingør hvor han siden overgangen har spilt nærmere 50 offisielle kamper.

Som Mikkel Desler var også Gregor en del av det danske OL-landslaget som deltok i sommer-OL i 2016 og midtstopperen spilte fire kamper i løpet av turneringen.

Dansk U21-landslagsspiller

Tidligere har FK Haugesunds siste tilvekst også to kamper for det danske U20-landslaget og 13 kamper på U21-nivå.

Sportslig leder i FK Haugesund, Eirik Opedal, beskriver Gregor som en "typisk FKH-spiller".

- Pascal har dokumentert at han er en veldig bra spiller gjennom flere sesonger i Nordsjælland og han har kvaliteter vi tror vil passe veldig godt inn i norsk fotball. Vi mener også at det er et stort utviklingspotensiale som vi ønsker å legge til rette for at han får hentet ut og er veldig tilfreds med at vi går inn i en lang høstsesong med Pascal som et av våre alternativ på stopperplass.

Pascal Gregor ble med flyet som lettet fra Graz fredag formiddag og har sin første treningsøkt med nye lagkamerater når spillerne har restitusjonsøkt etter ankomst til Haugesund fredag ettermiddag.

Annonse fra Eliteserien: