Ser frem til europacupspill med FKH

Se det første intervjuet med Niklas Sandberg i FKH-drakt.

Med signeringen av Niklas Sandberg har FK Haugesund på ny sikret seg en spiller opprinnelig hjemmehørende i Sørfylket. Det hører med til sjeldenhetene. Men tro ikke at Haugesund er ukjent territorium for FKHs nye midtbanespiller.

- Jeg har spilt mye her oppe på alle lag opp gjennom, så jeg har vært mye i Haugesund og spilt, sier Sandberg som tilbragte barne- og ungdomsårene i Lura IL og Sandnes Ulf.

Og om sin nye klubb? Hva vet han egentlig om FK Haugesund?

Jeg vet ganske mye. Jeg kjenner både til gamle og nåværende spillere og at det er hard jobbing som gjelder. Og så gleder jeg meg til å spille både Eliteserie og europacup her i Haugesund.


Se hele intervjuet i vinduet over.

Vært ønsket lenge

FK Haugesund forsøkte å hente Niklas Sandberg allerede sommeren 2017, da som spiller i Ullensaker/Kisa, og interessen har vedvart siden.

- Det var veldig viktig for meg å komme til en klubb som virkelig ønsket meg og som har vært interessert i meg i halvannet år. Det har ikke latt seg gjøre før nå, men nå er det veldig deilig å stå her og vite at jeg bare skal kjøre på videre.

Første anledning til å se Niklas Sandberg på trening med nye lagkamerater byr seg allerede mandag formiddag i Storhall Karmøy.

Annonse fra Eliteserien: