Signerte for to nye år

Helge Sandvik med ny kontrakt.

Han har vært en av Eliteseriens beste keepere denne sesongen og tatt opp hansken som førstekeeper på best tenkelige vis. Fredag ettermiddag kom også belønningen i form av en ny toårskontrakt med FK Haugesund for Helge Sandvik. 

29-åringen har siden overgangen til FK Haugesund før 2016-sesongen spilt 50 offisielle kamper for klubben - fordelt på 35 kamper i Eliteserien, ni i den norske cupen og seks opptredener i Europa League.

Vil bli enda bedre

Sandvik som var på utgående kontrakt denne sesongen kan nå konsentrere seg fullt og helt om keeperspillet fremover.

- Jeg er veldig fornøyd med å ha signert ny kontrakt og det å vite at jeg skal være en del av klubben også de to neste sesongene. Denne sesongen har det gått veldig bra sportslig og jeg føler jeg fortsatt utvikler meg som keeper. Jeg har klare planer om å bli en enda bedre keeper i årene fremover, sier Sandvik i forbindelse med kontraktssigneringen fredag ettermiddag.

- Stabilt god

Også sportslig leder Eirik Opedal er fornøyd med å ha sikret seg Helge Sandviks keepertjenester i ytterligere to sesonger.

- Vi har vært tydelige på at vi ønsker Helge med videre og er selvsagt veldig tilfredse med at vi nå har fått på plass en ny avtale. Helge har vært stabilt god hele sesongen og levert enkelte kamper på et veldig høyt nivå, så det er veldig betryggende å gå de neste sesongene i møte med han i rekkene.

Den nye avtalen binder Helge Sandvik til FK Haugesund ut sesongen 2021.

Annonse fra Eliteserien: