Takker av Douglas og Stian

Komponeringen av spillerstallen for 2020 er i gang.

Sesongens siste kamp er unnagjort og på Haugesund Stadion rettes blikket mot sesongen 2020 og nye store øyeblikk i serie og cup. Det innebærer også at arbeidet med å komponere neste sesongs spillerstall er i full gang og som ledd i det er det nå klart at Douglas Bergqvist og Stian Ringstad ikke spiller for FK Haugesund til neste år.

Douglas Bergqvist kom til FK Haugesund på lån fra svenske Östersunds FK før sesongstart og spilte totalt 21 kamper i Eliteserien. Svensken spilte også i samtlige cuprunder i 2019 og i samtlige seks Europa League-oppgjør i sommer. Han scoret også et mål for FK Haugesund - i hjemmedebuten på Haugesund Stadion mot Stabæk 8. april.

Stian Ringstad kom til Haugesund fra Strømsgodset i sommer og fikk to opptredener i Eliteserien som "araber".

Stian
Stian Ringstad i aksjon for FK Haugesund. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix

To proffe typer

Sportslig leder Eirik Opedal skryter av begge spillernes profesjonalitet mens de har vært i klubben.

- Både Doug og Stian er to veldig proffe typer som har bidratt inn mot spillergruppa - også når de ikke selv har spilt - og gitt oss dekning i flere posisjoner denne sesongen. Douglas gikk i bresjen da det røynet på som verst i sommer med mange spillere på skadelista og ga 100% selv når han ideelt sett burde ha hvilt. Spesielt opptredenen hans i bortekampen mot Sturm Graz var ekstraordinær. Stian har pushet lagkameratene og bidratt til å holde kvaliteten i treningshverdagen oppe gjennom en lang høst hvor vi gikk tilnærmet ubeseiret gjennom tre intense måneder.

FK Haugesund ønsker Douglas Bergqvist og Stian Ringstad lykke til videre.

Annonse fra Eliteserien: