"Veldinho" ut 2022

Kristoffer Velde skrev ny treårskontrakt.

Diskusjonen om Kristoffer Veldes fremtid som fotballspiller kan legges død. Fredag skrev nemlig "Veldinho" under en ny treårskontrakt med FK Haugesund som binder han til klubben ut sesongen 2022.

Velde debuterte for FK Haugesund i Eliteserien borte mot Sogndal høsten 2017 og står i skrivende stund med 49 offisielle kamper og 10 mål i hvitt og blått. 19-åringen har også to kamper for det norske G18-landslaget og en scoring med flagget på brystet.

- Spiller med stort potensiale

Kristoffer Veldes kontraktsforlengelse falt i god jord hos sportslig leder Eirik Opedal.

- Kristoffer er en lokal spiller som har gått gradene i FKH-systemet og derfor selvsagt også en spiller vi har ønsket å beholde. Toppnivået til Kristoffer er veldig høyt og vi ser frem til å bidra til at han fremover leverer stabilt fra kamp til kamp. Med et nytt treårsperspektiv å jobbe ut i fra har både vi og Kristoffer gitt oss selv gode forutsetninger for å få ut hele potensialet hans som spiller.

Egenutviklet spiller

Kantspilleren fra Kopervik gikk frem til han signerte sin første proffkontrakt med FK Haugesund for to år siden gradene på samtlige lag i FK Haugesunds hierarki - fra G12 til FKH 2 - og har foruten hjembyen Koperviks eget idrettslag også vært innom Vards ungdomsavdeling.

Annonse fra Eliteserien: