Signerte for FKH

Ibrahima Wadji har signert treårskontrakt.

Det har nærmest vært et folkekrav på Haugalandet om å få signert Ibrahima Wadji på permanent basis og torsdag i forrige uke - rett før han dro hjem til Senegal på ferie - skjedde det. Ibrahima Wadji satte navnetrekket sitt på en kontrakt som gjør han til permanent FKH-spiller ut 2021-sesongen. Tirsdag falt siden de siste formalitetene i forbindelse med overgangen på plass.

FK Haugesund benytter seg dermed av kjøpsopsjonen som ble fremforhandlet i forbindelse med utlånet fra Molde FK tidligere i år.

Vil score flere FKH-mål

Det var en meget fornøyd 23-åring som signerte papirene på Haugesund Stadion torsdag ettermiddag.

- Jeg veldig glad for å kunne signere for FK Haugesund. Her har jeg fått masse tillit og spilletid og det har gått veldig bra for meg mens jeg har vært her. Nå ønsker jeg bare å score mange mål for FK Haugesund fremover, sier spissen som tilbringer juleferien hjemme i Senegal.  

Wadji signering

Sterk høstsesong

Ibrahima Wadji kom til FK Haugesund på lån fra Eliteserie-kollega Molde FK i  sommer og spilte tilsammen 13 kamper for FK Haugesund fordelt på serie og cup. Ved hjelp av hurtighet og råskap foran mål ble han raskt en publikumsfavoritt og tegnet seg totalt for seks seriemål i FKH-drakten denne høsten. Flere av det spektakulære slaget.

For Molde spilte Wadji totalt 16 kamper fordelt på serie, cup og europacup siden ankomsten til Romsdalen i august 2017 før han satte kurs for Haugesund i sommer. Han tegnet seg også for to scoringer i Eliteserien for moldenserne. Senegaleseren fikk også 30 kamper og tegnet seg for to mål for sin tidligere klubb Gazişehir Gaziantep FK i Tyrkia.

U20-landskamper for Senegal

Ibrahima Wadji er født i den senegalesiske byen Bignona og tilbragte ungdomsårene i Mbour Petite-Côte FC like utenfor den senegalesiske hovedstaden Dakar.

For Senegal står Ibrahima Wadji oppført med 11 kamper og fire mål for U20-landslaget.

Fornøyd Horneland

Eirik Horneland har aldri lagt skjul på at han veldig ville gjerne ha Ibrahima Wadji med videre i FKH-drakten og var naturlig nok svært godt fornøyd da alle formaliteter falt på plass.

- Med signeringen av Wadji har vi fått på plass en viktig brikke i puslespillet vårt. Han er en steinhard løpsmaskin med en smittende energi, som passer laget vårt perfekt.

Sesongkort for 2019

Har du forventninger til Ibrahima Wadji i 2019? Da kan det være greit å sikre seg sesongkort. Med det er du sikret fast plass og best mulig pris på Haugesund Stadion i sesongen som kommer.

Annonse fra Eliteserien: