Bli en samarbeidspartner

Vi har mot – vi bryr oss – vi skaper gode opplevelser – vi gjør det i felleskap

Vi tilbyr et bredt spekter innen fotball- og arenaprodukter, opplevelse og opplæring samt sosialt ansvar.

FKH-LAUGET

Når du går inn i et samarbeid med FK Haugesund er det mange dører som åpner seg for din bedrift. Den antatt viktigste døren er den til FKH Lauget. 

Lauget består av omlag 240 bedrifter fra alle bransjer og i alle størrelser. Som medlem i lauget får du invitasjon til en rekke små og store arrangementet gjennom hele året. Her er en unik mulighet for å utvide nettverket ditt, gjøre viktige bekjentskaper og ikke minst gjøre handel internt. 

DEL DRØMMEN OM Å VINNE

FK Haugesund driver mange samfunnsprosjekter. Våre to største prosjekter er UngJobb og Haugesund Gatefotball. 


UngJobb er et prosjekt hvor vi hjelper ungdom som har falt utenfor arbeid eller skolegang, tilbake til en produktiv og konstruktiv hverdag. Dette kommer både enkeltindivitet og samfunnet til gode. Ungjobb prosjektet realiseres i samarbeid med Haugesund kommune, Nav og Haugaland Industri. 


Haugesund Gatefotball er et samarbeid mellom FK Haugesund og vår moderklubb Haugar, hvor vi sammen tilbyr fotballtrening, sosialt samvær, tilhørighet og mestringsfølelse til en gruppe av samfunnet som sjelden blir verdsatt, sett eller hørt. 


Klubben satser også sterkt på ungdommen og talentutvikling i hele regionen. Når du er samarbeidspartner bidrar også du økonomisk inn mot dette. Helt uten ekstra kostnad for deg og din bedrift. Det påstår vi at øker verdien på pengene du bruker hos oss. 

Vi ser frem til å høre fra deg.

Annonse fra Eliteserien: