Forlenger med PSS Securitas

Fortsetter å levere vakt- og sikkerhetstjenester på kampdag.

PSS Securitas er Norges største leverandør av vakthold og sikkerhetstjenester til arrangementer over hele landet og har vært ansvarlig for vakt- og sikkerhetstjenestene i forbindelse med FK Haugesunds hjemmekamper i flere år. Det fortsetter de med i to nye sesonger.

Før helgen kunne FK Haugesunds kommersielle leder, Rasmus Cabaleiro, og driftsleder Terje Bjørkelund i Securitas AS gi hverandre håndtrykket som besegler en ny toårsavtale for leveranse av vektertjenester til FK Haugesund.

Langvarig samarbeid

FK Haugesund og PSS Securitas viderefører dermed et samarbeid som begynte allerede tidlig på 2000-tallet og som innebærer at vaktselskapet kommer til å levere vektertjenester i forbindelse med hjemmekamper og andre arrangementer i regi av FK Haugesund ut 2020.

Rasmus Cabaleiro ser det som svært gunstig at PSS Securitas forblir FK Haugesunds leverandør av vakthold og sikkerhetstjenester også i årene fremover.

- Vi har samarbeidet godt over mange år og er svært godt fornøyd med den jobben PSS Securitas gjør for oss i forbindelse med våre arrangementer. Når vi scorer høyt i Norges Fotballsforbunds evalueringer av kampdagsgjennomføringen på Haugesund Stadion er det fordi det leveres på mange områder - deriblant vakthold og sikkerhet. PSS Securitas har opparbeidet seg rikelig med erfaring og rutine over mange år mtp våre behov på kampdager og bidrar til at arrangementene løper trygt og smertefritt.

Hovedkontoret i Rogaland

PSS Securitas er et heleid datterselskap av Securitas AS og er etablert med 16 avdelingskontorer i alle landets fylker. Hovedkontoret ligger i Stavanger. Vakt- og sikkerhetsselskapet leverer tjenester i tre segmenter - henholdsvis ordensvakter til utelivet, vakt- og sikkerhetstjenester i forbindelse med arrangementer og spesialtjenester - og har nærmere 2000 ordensvakter i tjeneste rundt omkring i Norge.

Den nye samarbeidsavtalen innebærer at PSS Securitas og Securitas AS blir sølvmåke i partnerprogrammet de to neste årene.

Les mer om sølvmåkepartner PSS Securitas og Securitas AS.

Annonse fra Eliteserien: