I førersetet også i 2019

Suldalsbussen holder hånda på FKH-rattet også kommende sesong.

"Trenge du ut å reise på tur - da skal du ikkje venta berre ring om du er lur".

Med lanseringen av Per Arne Fisketjøns nye selskap Suldalsbussen sommeren 2018 fulgte også en egen låt og musikkvideo som umiddelbart festet seg på hjernen. Og som statister i videoen fant man FK Haugesunds spillere.

Skal det gjøres et nytt fremstøt på hitlistene og spilles inn ny musikkvideo i 2019 skal man ikke se bort fra at Christian Grindheim & Co. må i aksjon som statister på ny - for nå har Suldalsbussen forlenget samarbeidsavtalen med ytterligere et år. Det innebærer at busselskapet fortsetter som klubbens leverandør av transporttjenester også kommende sesong. I tillegg til veldig mye annet.

Suldalsbussen: Nyt turen - me ordner resten.

Daglig leder og alltids tilstedeværende FKH-supporter Per Arne Fisketjøn la nylig formiddagen til Haugesund Stadion sammen med kone og styremedlem Tone Fisketjøn for å formalisere den nye avtalen med FK Haugesunds sportslige koordinator Jon Olav Rokstad.

FKH-nettverket er viktig

For den lidenskapelige supporteren som selv tar transportoppdragene for klubbens spillere - fra a-lag til yngre årsklasser - var det et enkelt valg å fortsette som samarbeidspartner.

- Vi har hatt stor glede av dette samarbeidet i mange år og ser på samarbeidet som ein veldig god plass å bygge nettverk. For oss er det viktig å vise igjen på Haugalandet - samt at engasjementet i klubben gjer oss mykje glede, sier Per Arne Fisketjøn i forbindelse med signeringen av avtalen.

For foruten det å busse FKH-spillere til og fra kamp følger det mange andre fordeler med en slik partneravtale. 

- Det gjer oss anledning til å fortsette det gode samarbeidet med alle i organisasjonen og knytte nye kontaktar i miljøet. Eg meiner at det samarbeidet eg har hatt i dei åra eg har vore med som sponsor både med Suldal Billag og no med Suldalsbussen er blant dei beste nettverksplassene eg har vore med på.

Se fjorårets beste musikkvideo her.

Forventninger til 2019-sesongen

Suldølen som nå har gjort haugesunder av seg går sesongen i møte med stor forventinger. 

- Eg håpar og trur på ein plass på øvre del av tabellen, draumer om cupfinale og om å komme bra ut av europacupspelet. Samtidig verkar stemninga på og utanfor fotballbanen å være prega av glede og humor - det gir som regel resultat. Jostein og Co. har dei beste føresetnadene for å finne spelarar med dei rette ferdighetane og som er gode sosialt i gruppa.

Sprenger skalaen

Og fotballinteressen i Suldalsbussen - den er stor?

- På ein skala frå 1 til 10 er svaret 11. Når eg er så tett på klubben som eg er gjer det meg og familien livskvalitet x 5.

Når det kommer til favorittspiller i FK Haugesund er det derimot vanskelig å bestemme seg.         

- Det er veldig mange kjekke personar i klubben. Eg har kjørt lag frå Sørfylket i lågare divisjonar tidligare som er store på seg sjølv, men det ser me ingenting av hjå FKH-gjengen. Slikt betyr utrulig mykje for meg.

Tilbyr både reiser og busstjenester

Suldalsbussen tilbyr i dag både pakke- og gruppereiser, samt utleie av turbuss til alle behov. Pakkereisene er av det varierte slaget og favner alt fra kirkekonserter til dansegallaer på høyfjellet og rockeband i Spektrum. Gruppereisene skreddersys de behov du måtte ha for turen. 

Les mer om Gullmåke-partner Suldalsbussen her.

Annonse fra Eliteserien: