Med Multi Industrier i ryggen

Vi slo Vålerenga med ny draktsponsor.

Du fikk det helt sikkert med deg. I mandagens kamp mot Vålerenga løp Alexander Stølås og Co. rundt med en ny støttespiller på ryggen. Nærmere bestemt Multi Industrier. Lokalt selskap som siden 2002 har tilbudt tjenester innenfor stillas, isolering, overflatebehandling og gulv- og innredningsarbeider over det ganske land.

Anledningen bød seg etter ny stor kontrakt

General Manager John Steinar Pedersen forklarer hvorfor man nå ønsker å figurere på FK Haugesunds aller helligste klenodie; drakten:

- Vi i Multi har vært sponsor i en årrekke, men har det siste året tonet engasjementet noe ned på grunn av et utfordrende marked. Etter å ha blitt tildelt stillas-, maling- og teknisk isoleringsarbeidene på Njord Bravo av Aibel, fant vi ut at vi kunne være med å bidra på denne måten for fortsatt toppfotball på Haugalandet.

Vil engasjere seg og støtte lokalt

For Multi Industrier var det viktig å tenke lokalt når anledningen på ny bød seg. 

- Vi har mange kunder rundt om i landet som forhåpentligvis vil få med seg vårt samfunnsengasjement og som vil oppfatte det som positivt at vi er med og bidrar i nærmiljøet. Det var kjempeflott å se gutta ta seieren mot Vålerenga med Multi-logoen på ryggen på Haugesund Stadion på mandag.

Vil at FKH skal holde helt inn

Og jo bedre FK Haugesund gjør det - jo større blir effekten av sponsoratet.

- Forhåpentlig er FKH kommet for å bli i toppen - og også i cupen håper vi det går all in denne sesongen slik at vi kan få vist oss frem helt til i senhøst, avslutter Pedersen.

Les mer om FK Haugesunds nye draktsponsor Multi Industrier AS her.

Annonse fra Eliteserien: