Ny spillerbuss

Rakett-Olsen og Haugesund Auto sørger for ny spillerbuss til FK Haugesund.

Du har kanskje sett rumpa til Stølås på veien på Haugalandet i det siste? Frykt ikke - det er bare den splitter nye spillerbussen som sportsavdelingen har fått fra Haugesund Auto! 

Helt sentral for utviklingsavdelingen

Bussen, av merket Ford, har allerede vært i bruk i et par uker - og har blitt en viktig del av logistikken og hverdagen til utviklingsavdelingen. 

- Den er helt sentral for utviklingsavdelingen og for at vi kan drive med spillerutvikling, sier utviklingssjef i FK Haugesund, Sebastian Brydegaard.

Bussen vil tas i bruk når utviklingslagene som FKH2 og G16 skal spille bortekamper. Gjennom en lang sesong blir det mange og lange borteturer.

- Vi reiser ikke bare rundt på Haugalandet, men på hele vestlandet. Det å ha en så flott og komfortabel buss gjør reisen mye lettere, utdyper Brydegaard.

Rakett-Olsen overleverte 

På kjøretøyet skal fintfolk kjennes og den nye spillerbussen er utstyrt med 16 seter og dekorert med klubbens nye grafiske profil. 

Bussen ble ovverakt til FK Haugesund av Haugesund Autos salgsrepresentant Bjørn Helge Olsen, bedre kjent som 'Rakett-Olsen' i FKH- og fotballkretser, og er ment å gjøre nytte som transportmiddel for utviklingsavdelingen i mange år fremover.

Og for ordens skyld - Bjørn Helge Olsen fikk i sin tid 61 kamper og 14 mål for FK Haugesund ifølge offisielle statistikker.

Annonse fra Eliteserien: