'Andy' forlenger

"Spydspissen fra Sydspissen" ut 2024.

Annonse:

Han skrev sin første proffkontrakt som 16-åring sommeren 2019, ble en del av a-stallen midtveis i 2020-sesongen og fikk også Eliteseriedebuten da FK Haugesund møtte Mjøndalen i august i fjor.

Nå er det klart at den storvokste angrepsspilleren signerer ny kontrakt med FK Haugesund - ut 2024-sesongen.

- Det er veldig kjekt å signere ny kontrakt. Det viser at klubben har troen på meg og ønsker å satse på meg. Jeg er veldig spent på hva jeg kan utrette som fotballspiller og er veldig glad for at jeg nå får anledning til å satse skikkelig fremover, sier spissen som nylig fylte 18 år.

IMG_20210313_102222_Bokeh__01 (1)
Andreas Endresen har signert ny kontrakt ut 2024-sesongen.

Langsiktig plan

Sportslig leder Eirik Opedal ser kontraktsforlengelsen som et ledd i en langsiktig utviklingssstrategi.

- Andreas er en spiller vi har veldig stor tro på. Han har vist seg godt frem i sesongoppkjøringen, men denne forlengelsen er et resultat av en langsiktig tenkning om at han skal få utvikle seg i ro og mak hos oss og ville kommet uansett.

FK Haugesunds sportslige leder legger likevel ikke skjul på at 18-åringen allerede nå viser godt igjen blant mer meritterte spillere. 

- Etter å ha blitt introdusert for trenings- og kamphverdagen i en Eliteserie-klubb i fjor har han denne vinteren tatt nye steg og vært solid i sesongoppkjøringen. Det er viktig for oss å utvikle nye lokale Eliteseriespillere og 'Andy' har gode forutsetninger for å bli den neste som etablerer seg på øverste nivå her fra Haugalandet, sier Eirik Opedal.   

Andreas Endresen kommer opprinnelig fra Skudeneshavn, men ble tidlig i tenårene en del av FKH-akademiet. 18-åringen står med fem landskamper for det norske G16-landslaget.

Annonse fra Eliteserien: