IMG_9608 2

Åpner nytt serveringssted til Rosenborg-kampen

'Duco Stadiongarasjen' åpner på Umbro-tribunen.

Annonse:

Søndag venter Rosenborg i fjerde serierunde på Haugesund Sparebank Arena. Til oppgjøret åpner FK Haugesund et nytt serveringstilbud til tilskuerne på Umbro-tribunen.

FK Haugesund - Rosenborg: kjøp billetter til søndagens kamp

Fra og med søndagens kamp kan du som tilskuer på Umbrotribunen besøke 'Duco Stadiongarasjen' som befinner seg ved inngang F på tribunens bakside. Serveringsstedet åpner en time før kamp og holder også åpent i pausen.

- Dette er en røff pub hvor du både kan lade opp til kamp og få deg noen forfriskninger i pausen. Man kan enten ta med seg drikkevarene utendørs eller chille i lokalet hvis man ønsker det, sier salgssjef Anders Velde.

IMG_9590.jpg
Søndag åpner 'Duco Stadiongarasjen' for servering på Haugesund Sparebank Arena.

Takk til Duco

Velde retter en stor takk til byggmesterfirmaet Duco som på kort varsel har snudd seg rundt og omgjort den tidligere garasjen til serveringssted.

- Duco har snudd seg rundt for å få 'Duco Stadiongarasjen' opp og gå på rekordtid. Fredag jobber snekkerne med å ferdigstille lokalet før det skal shines ferdig i løpet av lørdagen. De første gjestene kan dermed tas i mot allerede mot Rosenborg på søndag.

Øvrige serveringssteder

Foruten 'Duco Stadiongarasjen' finner man også serveringsstedene VAR BAR som er tilgjengelig for tilskuere på Krafttribunen før kamp og i pausen og 'Vorspielteltet' som holder åpent for M-feltet ved halvtid.

Vorspielteltet er også åpent for alle fra tre timer før kamp, mens VAR BAR er tilgjengelig for alle supportere fra en time før kamp og siden etter kampslutt.

Alle serveringssteder har 18 års aldersgrense.

Annonse fra Eliteserien: