Blir ny partner- og eventansvarlig

Mai Vibeke Haaland Simonsen går fra Rush trampolinepark til FK Haugesund.

Det mangler ikke på fotballmeritter når Mai Vibeke "Maia" Haaland Simonsen fra nyttår blir nytt tilskudd til administrasjonen i FK Haugesund. Klubbens påtroppende partner- og eventansvarlig kan nemlig se tilbake på en lang fotballkarriere, både for Haugar og Avaldsnes, og holder det fortsatt gående for Torvastad i 4. divisjon. 

Det er dog andre egenskaper som gjør at hun i konkurranse med flere sterke kandidater blir FK Haugesunds ansvarlige for eventer og arrangementer. Haaland Simonsen kommer fra stillingen som daglig leder i Rush trampolinepark som i 2020 åpnet dørene i Haugesund og har tidligere også jobbet mange år på Leos Lekeland. 

Nå venter snart ny jobb i FK Haugesund.

- Jeg gleder meg til å jobbe ut mot klubbens samarbeidspartnere, treffe mange nye mennesker og vise hva FK Haugesund står for. I tillegg ser jeg frem til å jobbe med å utvikle eventer -  noe jeg har god erfaring med fra tidligere - og som jeg ønsker skal vise FK Haugesund fra en god side. Det å samle folk og lage god stemning er det kjekkeste jeg gjør, sier Haaland Simonsen. 

Gjorde comeback 

Med to ivrige storebrødre som begge har en fortid i FK Haugesund (Stig og Ferdinand) var veien kort til å bli dratt med på fotballbanen fra tidlig alder av.

- Jeg har spilt fotball siden jeg kunne gå og trente med brødrene mine fra jeg var veldig liten. Jeg spilte lenge i Haugar og Avaldsnes på høyt nivå, før jeg etter en pause har tatt opp igjen fotballen nå på Torvastad. Vi er en god gjeng som har spilt på høyt nivå tidligere som møtes og vinner kamper. Jeg elsker både å spille og se på fotball, sier FK Haugesunds nye administrative tilskudd.

- Masse energi og erfaring

FK Haugesunds daglige leder Martin Fauskanger er veldig fornøyd med å få Haaland Simonsen med på laget fra nyttår av.

- Det var mange gode søkere til stillingen vi lyste ut tidligere i sommer, men totalpakken gjorde at vi landet på Mai Vibeke. Hun har masse energi som smitter over på omgivelsene og vi har veldig gode erfaringer med henne gjennom felles møteplasser og arrangementer de siste årene. Som daglig leder i Rush har hun dessuten viktig erfaring fra den andre siden av partnersamarbeidet med klubben som hun tar med seg inn i stillingen. Hun kommer til å bli en veldig fin tilvekst for oss i FK Haugesund, sier Fauskanger.

Mai Vibeke Haaland Simonsen tiltrer senest 1. januar.

Annonse fra Eliteserien: