Cupexit

FK Haugesund er ute av den norske cupen.

FK Haugesund fikk en tidlig sorti i årets Norgesmesterskap etter å ha blitt slått ut i 1. runde onsdag kveld. 4. divisjonslaget Torvastad kjempet heroisk og trakk til slutt det lengste strået etter straffesparkkonkurranse etter en kamp der vertene tok ledelsen tidlig i andre omgang før FK Haugesund utlignet i ordinær tid.

Selv om FK Haugesund dominerte ballinnehav og sjansestatistikk ville det seg ikke foran mål og etter ordinær tid sto det dermed 1-1 på stadionuret.

Ekstraomgangene forble målløse og i straffesparkkonkurransen reddet siden Torvastad-keeper Jørgen Grønningen alle fire straffespark i regi av FK Haugesund og ble med det den store helten da Karmøy-klubben med det avanserte til 2. runde.

Se bilder fra kampen.

Kampfakta

Torvastad - FK Haugesund 3-1 etter straffespark (1-1 ved ordinær tid, 0-0 ved pause)