FK Haugesund søker hovedtrener til damelag

Nå kan du bli med og ta FK Haugesund inn i en ny æra.

FK Haugesund ble stiftet den 28. oktober 1993 og var et resultat av at SK Haugar og SK Djerv 1919 slo sammen sine A-lag for herrer. Utelukkende bestående av lokale spillere, og med et samlet næringsliv i ryggen, hadde klubben en drøm om å slå seg opp til toppen av norsk fotball. Etter å ha prøvet og feilet i nesten 20 år, rykket klubben opp til Eliteserien i 2010 og siden den gang har FK Haugesund stabilisert seg som en topp 5-klubb i Norge.

Dette vil vi utrette

Nå gjør vi det igjen! Den 28. juli 2021 ble det signert en ny historisk avtale mellom FK Haugesund, SK Haugar og SK Djerv 1919 om å slå seg sammen med felles mål om å oppnå toppfotball i FKH-regi også på kvinnesiden. Bestående av lokale spillere og innenfor bærekraftige økonomiske rammer, har vi en ambisjon om å skape nye flotte øyeblikk av kvinner og jenter med kraft og vilje til å forfølge sine drømmer.

Dette søker vi

Sammenslåingen mellom klubbene blir effektuert fra og med 1. januar 2022 og FKH vil da overta plassen til det laget som er øverst i divisjonssystemet. Slik det ligger an i dag, vil vi da overta Haugars plass i 2. divisjon – med ambisjoner om å bygge stein på stein mot høyere nivå. 

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Trenerutdanning – helst tilsvarende UEFA B-lisens
  • Trener- og spillererfaring
  • Gode samarbeidsevner og lederegenskaper
  • Dedikert og utviklingsorientert

FK Haugesund har fire grunnverdier som innebærer at vi skal være folkelige, inkluderende, entusiastiske og fremtidsrettede. Dette ligger til grunn for alt vi gjør og er verdier alle ansatte må identifisere seg med.

FKH ønsker å få en trener på plass helst innen begynnelsen av oktober og søknadsfristen settes derfor til den 17. september 2021.

Gjennom ansettelsesprosessen vil FKH orientere nærmere om trenerstillingen og apparatet rundt laget – samtidig som aktuelle kandidater kan komme med sine innspill om veien videre. Så snart treneren er ansatt, starter arbeidet med å sette sammen en stall og planlegge neste års sesong for nye FK Haugesund!

Kontaktinformasjon

Kontakt styremedlem Christoffer A. Falkeid på telefon 92 24 84 84 / e-mail eller styremedlem Randi Kvaløy på telefon 91 67 64 42 / e-mail for mer informasjon om stillingen.

Annonse fra Eliteserien: