FKH Jenter sparker i gang

Slik blir spillerutviklingen for jenter i FK Haugesund.

Hovedsponsor Haugesund Sparebank har sammen med FK Haugesund, Haugar SK og Djerv 1919 gleden av å invitere til spillerutviklingssatsingen FK Haugesund Jenter.

FK Haugesund Jenter er en utviklingsarena for alle jenter på Haugalandet født i årene 2006, 2007, 2008 og 2009 og er et supplement til krets- og sonesamling for spillere som ikke allerede er med der.

Dersom spillere som deltar på krets- og sonelag i tillegg ønsker å være med på FKH Jenter er dette avklart og i samtykke med kretsen.

Første samling er allerede 7. og 8. mars og i disse dager inviteres alle samarbeidsklubber til å nominere spillere til utviklingstiltaket.

FK Haugesund Jenter vil tilby både breddesamlinger og morgentreninger

Breddesamlinger

Breddesamlingene tilbys spillere født i tidsrommet 2006-2009, og foregår i perioden fra mars 2020 til desember 2020, med et opphold i kampsesongen. Det vil bli samling minimum en helg pr. mnd. Spillerne blir delt i fire grupper, der de eldste årgangene trener lørdag og de yngste trener på søndagene. Treningene varer i ca. to timer og ledes av dyktige trenere på hver samling.

Spillerne får på denne måten både trent under nye trenere, prøvd nye øvelser og opplever forhåpentligvis god utvikling og enda større motivasjon til å trene mer.

Morgentrening

Morgentreningene tilbys hovedsakelig til spillere født i tidsrommet 2006 – 2007, men kan i helt spesielle tilfeller også åpnes for yngre årganger. Spillerne fordeles på to grupper som trener i Haugarhallen tirsdager og onsdager. 

Totalt vil ca. 40 spillere få tilbud om morgentreninger. Disse velges ut blant spillerne som har blitt nominert av trenerne ute i samarbeidsklubbene og som siden utmerker seg på uttaksøktene/breddesamlingene i mars. Etter hver morgenøkt serves et enkelt frokostmåltid.

Det er viktig å merke seg at dette er trening som skal være i tillegg til eget lags trening - og ikke istedenfor.

Hovedansvarlig for morgenøktene er Morten Lysøe Karlsson.

Vil inkludere klubbene

FK Haugesund Jenter-satsingen har en egen styringsgruppe som består av representanter fra både FK Haugesund og Haugar, men ønsker at alle klubbene i distriktet skal ha et eierforhold til satsingen. Vi oppfordrer derfor alle klubber til å melde fra om trenere/ledere fra deres klubb som ønsker å bidra i styringsgruppen eller som trenere på breddesamlingene.

Den offisielle åpningen av FK Haugesund Jenter skjer på eget Kick Off tirsdag 3. mars.

Annonse fra Eliteserien: