IMG_3309

Han har signert!

Ulrik Fredriksen fortsetter i FK Haugesund.

Annonse:

Søndag kveld. Klokken nærmer seg 20.00 og på kontoret til sportslig leder Eirik Opedal er lyset på. På bordet ligger det en kontrakt. Ved bordet sitter det en signeringsklar spiller.

Ulrik Fredriksen.

Sesongkort: fast plass til best pris i 2024

Underskriften på en ny toårskontrakt setter endelig sluttstrek for måneder med spekulasjoner om bergenserens fotballfremtid og innebærer at kraftpakken fra Sædalen utenfor Bergen blir å finne i FK Haugesund ut 2025.

- Jeg har veldig tro på det Oskar har satt i gang her og har lyst til å være med det som skjer i klubben akkurat nå. Jeg både håper og tror at vi har en veldig fin sesong foran oss og ser frem til å komme i gang igjen etter vinteroppholdet, sier Ulrik Fredriksen.

Totalt står Fredriksen så langt med med 90 offisielle kamper og fire mål for FK Haugesund. 

IMG_3293.jpeg
Ulrik Fredriksen har skrevet ny kontrakt ut 2025.

Sterkt ønsket av trenerteamet

Det var naturlig nok en tilfreds sportslig leder som med det fikk landet en forlengelse med 24-åringen som har tjenestegjort i klubben i fire sesonger siden han kom fra Sogndal før 2020-sesongen.

- En veldig fin søndag. Vi har vært tydelige overfor Ulrik på at han har vært sterkt ønsket med videre, men har også forståelse for at han har ønsket å se hvilke øvrige muligheter som bød seg. At han nå er klar for to nye år i FK Haugesund betyr mye for trenerteamet og lagkameratene. Ulrik er en populær fyr - ikke minst ute blant supporterne - så det er nok mange der ute som deler vår entusiasme over å gå inn i den kommende sesongen med han som et av alternativene på stopperplass, sier Eirik Opedal.

Ulrik Fredriksen har sin første fellestrening for sesongen i Storhall Karmøy mandag formiddag.

Annonse fra Eliteserien: