Heder og ære i Kraftakademiet

Utviklingsavdelingen oppsummerte innholdsrik sesong.

Kraftakademiet har lagt bak seg et særdeles innholdsrikt år og selv om de aldersbestemte lagene i FK Haugesund fortsatt har en uke igjen med trening før man tar velfortjent juleferie - eller som i G16-lagets tilfelle; spille Nordisk Mesterskap kommende uke - så ble fredagen benyttet til å samle spillere og foresatte for oppsummering og avslutning av fotballåret 2022.

Daglig leder Martin Fauskanger åpnet den halvannen time lange seansen med å minne alle de ambisiøse spillerne om at gleden ved å spille fotball alltid må ligge i bunnen av en fotballkarriere og samtidig be de om å bruke fridagene i desember på "alt annet enn fotball" for med det å stille sterkest mulig ved oppstarten igjen i januar.

IMG_20221203_093330[16].jpg
Kaker ved sesongavslutningen.

Bull & Søder

Assistenttrener Espen Bull-Tornøe serverte sine betraktninger om hva som kjennetegner spillere som "går hele veien" med tanke på drivkraft og dedikasjon og Alexander Søderlund reflekterte høyt rundt sin egen karriere og hva som har vært utslagsgivende for at han både ble landslagsspiller og utenlandsproff.

Christian Grindheim annonserte tidligere i høst at han gir seg som trener for G18-/rekruttlaget og ble behørig takket av for innsatsen han har lagt ned de to siste årene. Også de frivillige støttespillerne rundt lagene i utviklingsavdelingen, det være seg materialforvaltere, oppmenn og sjåfører, fikk hver sin oppmerksomhet som takk for den uvurderlige innsatsen de har lagt ned gjennom et langt år.

IMG_20221202_194825[61]-kopi.jpg
Få ledige seter i Norengros-losjen da Kraftakademiet inviterte til sesongavslutning.

Prisutdeling

Utviklingssjef Sancheev Manoharan oppsumerte fotballåret slik det har artet seg i Kraftakademiet, mens de respektive trenerne både tok for seg 2022 slik det har artet seg fra deres ståsted og delte ut svært høythengende priser til de ulike lagenes spillere.

Vinnerne har utmerket seg gjennom vinnervilje, treningsoppmøte, utviklingsfokus og ferdighetsnivå. I meget hard konkurranse endte følgende spillere opp med utmerkelser for 2022:

Årets spiller G12: Konrad Frøland

Årets poengkonge G14: Jon Li Kildal

Årets spiller G14: William Valenza

Årets utviklingsspiller G16: Roy Warholm

Årets spiller G16: Mikkel Hope

Årets spiller G18: Andreas Nordentoft Ekrene

Årets talent i Kraftakademiet: Troy Engseth Nyhammer

Helt slutt er dog ikke sesongen. Treningene fortsetter til og med fredag 9. desember, mens G16-laget skal spille Nordisk Mesterskap i Sverige fra 7. til 11. november før endelig sluttstrek kan settes for fotballåret 2022 i Kraftakademiet. 

Annonse fra Eliteserien: