Klare for semifinale

G19 tilbake på vinnersporet.

Etter en skuffende forestilling borte mot Sandnes Ulf sist helg (tap 0-3), var det et heltent og revansjesugent G19-lag som tok i mot Vidar til kvartfinale i den regionale U20-serien søndag ettermiddag. De beste lagene fra de to avdelingene som gjennom høsten har gjort opp om retten til å gå til sluttspillet møtes nå for å kåre en endelig vinner.

Akademiet: Se dokumentaren om livet i FKH Akademiet.

Oppgjøret ble spilt i Haugesund Idrettspark og gjestene fra Stavanger viste seg som et "voksent" lag som bød på god motstand. Det var likevel ingen ting å si på at det ble FK Haugesund som til slutt tok hjem seieren etter en tett og jevn kamp, og hvor to mål av Andreas Endresen i 1. omgang ble utslagsgivende.

Først etter et godt innlegg fra Thor Ødegård (Skjold) og dernest på straffe etter at Mathias Tjoland (SK Vedavåg) ble meid ned av en utrusende keeper.

Vidar var også farlig frempå ved flere anledninger, men sisteskansen Asbjørn Engenes (Sveio IL) ryddet opp i alt som de helrøde siddisene hadde å by på.


Se høydepunktene fra kvartfinalen.

Mellomfornøyd trener

Trener Espen Bull-Tornøe var naturlig nok fornøyd med å at seg videre til semifinale:

- Vi begynner begge omgangene bra, men faller nedpå utover i omgangene. Jeg synes vi var noe upresise med ball i forhold til vårt nivå, men til gjengjeld var vi bedre på å beskytte egen boks enn i de siste kampene. Alt i alt en kjekk og jevn fotballkamp mot et godt Vidar-lag.

Rekruttreneren fikk igjen se kaptein Daniel Normann gå i bresjen denne søndagen.

- Av enkeltspillere synes jeg 04-modellene Asbjørn Engenes (Sveio IL) og Mathias Tjoland (SK Vedavåg) gjorde gode prestasjoner. I tillegg var kaptein Daniel Normann (Trio) en god leder sentralt på midten, og oppretthold energi i de fasene av kampen vi trengte det.

Nå venter semifinale mot Djerv 1919 fredag klokken 19.00 på Djervbanen.

Kampfakta

FK Haugesund- Vidar 2-0 (2-0)

Haugesund Idrettspark

1-0 20. min. Andreas Endresen

2-0 44. min. Andreas Endresen

Gule kort FK Haugesund: Leander Reigstad, Eivind Helgeland, Daniel Normann.

Lagoppstilling FK Haugesund: Asbjørn Engenes, Jonas Braseth, Jonas Skjerven Valland, Eivind Helgeland, Thor Ødegård, Daniel Normann, Vegard Hagen, Mathias Tjoland, Leander Reigstad, Jørgen Jakobsen, Andreas Endresen.

Innbyttere: Markus Berge, Dreni Morina, Vegard Solheim, Sander Innvær, Sander Fenstad, Andre Hovland Lønning, Benjamin Bygnes.

Annonse fra Eliteserien: