Krygård ut 2022

Sommerens slager forlenger med FK Haugesund.

Han har gått fra en relativt stille tilværelse på rekruttlaget til å bli en av sommerens mest omtalte spillere i fotball-Norge. Avgjørende scoringer i Europa League-kvalifiseringen har gjort Kevin Krygård til et navn de fleste nå kjenner, og tirsdag morgen ble det klart at det er mye mer i vente fra 19-åringen.

Da forlenget nemlig Krygård kontrakten med FK Haugesund for tre nye sesonger.

Tredje proffkontrakten med FKH

Kevin Krygård signerte sin første proffkontrakt med FK Haugesund allerede som 15-åring sommeren 2015 og forlenget siden kontrakten for to år siden. Før han ble FKH-spiller fikk Kevin Krygård sin fotballfaglige skolering i Djerv 1919 og har de siste årene representert Norge på flere aldersbestemte landslag.

Det er en ydmyk 19-åring som nå har satt signaturen på sin tredje FKH-kontrakt.

- Jeg er selvsagt veldig glad for å forlenge med FK Haugesund, men det kjedelige svaret er at det er nå jobben starter. Jeg har fortsatt en lang vei å gå og derfor er jeg fornøyd med at jeg nå får anledning til å utvikle meg ytterligere i FK Haugesund de kommende årene.

- Viktig forlengelse

Sportslig leder Eirik Opedal er også fornøyd med at Kevin Krygård forlenger kontrakten.

- Det sier seg selv med tanke på den sommeren Kevin har hatt at dette er en viktig forlengelse for oss, men uavhengig av det han har levert  de siste ukene er Kevin en lokal spiller med et veldig stort potensiale for videre utvikling som vi i fellesskap skal foredle på best tenkelige vis.

Den nye kontrakten til Kevin Krygård strekker seg ut sesongen 2022.

Annonse fra Eliteserien: