Morten Konradsen til FK Haugesund

Henter midtbanespiller fra Bodø/Glimt.

Neste sesongs aller første forsterkning er et faktum. Tirsdag formiddag satte Morten Konradsen navnetrekket sitt på en kontrakt som binder 27-åringen til FK Haugesund de neste tre sesongene. Konradsen kommer fra Bodø/Glimt på utgående kontrakt og slutter seg til sesongoppkjøringen i FK Haugesund når denne starter i januar.

- Jeg følte at jeg og FK Haugesund var en veldig god match etter å ha snakket med både sportslig leder og trener. De virket veldig sultne på å få til noe og jeg er veldig sulten på det samme, så det var lysten til å bidra i det spennende som skjer her som var grunnen til at jeg bestemte meg for å komme hit.

Offensiv og løpssterk midtbanespiller

FK Haugesunds blivende midtbanespiller har spilt for årets seriemester i to perioder - først fra barndommen og frem til og med sommeren 2017 hvor han satte kurs for Rosenborg og siden på ny fra sommeren 2018 og frem til og med denne sesongen.

- Jeg er en offensiv og løpssterk spiller som håper å få vist frem de kvalitetene også her i Haugesund og så blir det selvsagt spennende å komme inn i en ny spillergruppe og å komme i gang med jobben som skal gjøres.

IMG_1434.jpg
Martin Konradsen har signert en treårskontrakt med FK Haugesund.

Overgangen fra 50 000 innbyggere i Bodø til 40 000 i Haugesund blir neppe veldig stor og midtbanespilleren ser frem til å bli bedre kjent med både klubb og region over nyttår.

- Jeg kjenner ikke byen så veldig godt enda siden jeg kun har vært her i forbindelse med kamp som spiller tidligere, men jeg har fått et godt inntrykk av Haugesund så langt. Jeg ser veldig frem til og komme hit å bli kjent med byen.

- Det Oskar ser etter

Totalt står Morten Konradsen med 169 kamper for Bodø/Glimt og 11 offisielle opptredener i Rosenborg-drakten, og som spiller har Konradsen vært delaktig i samtlige av Bodø/Glimts tre seriemesterskap. Han har tidligere i karrieren representert Norge på samtlige aldersbestemte nivåer fra G15 og opp til U21.

- Morten kommer til FK Haugesund som en spiller som skal være med og bidra til treningskulturen som skal råde i FK Haugesund fremover. Han tar med seg masse verdifull erfaring fra Bode/Glimt, representerer veldig mye av det Oskar ser etter i spillere og blir et veldig fint tilskudd til neste sesongs spillergruppe, sier sportslig leder Eirik Opedal.

Konradsen har skrevet under en treårskontrakt som strekker seg ut sesongen 2026.

Annonse fra Eliteserien: