Ny spillplan presentert

Her får du de ti første serierundene.

Medio lunsjtid på skjærtorsdag ble den nye reviderte terminlista for Eliteserien presentert. Eller, nærmere bestemt deler av den, i form av de ti første serierundene. 

Spillplan: last ned spillplanen for Eliteserien her.

Med seriestart nå planlagt til 8. og 9. mai innebærer det nye oppsettet at FK Haugesund serieåpner borte mot Sandefjord søndag 9. mai. Dernest spiller man sesongens første hjemmekamp onsdag 12. mai mot Strømsgodset før man tar turen til Sarpsborg på fotballens festdag - 16. mai.

I oppsettet som ble presentert torsdag fremgår det også at Rogalandsderbyet hjemme mot Viking er berammet til søndag 30. mai, mens Vestlandsoppgjøret mot Brann spilles på Haugesund Stadion torsdag 24. juni.

EM-pause

Det nye oppsettet tar utgangspunkt i at lagene som har hatt treningsforbud i en lengre periode møtes innbyrdes i de tre første serierundene. Den nye spillplanen tar også hensyn til norsk deltakelse i europacupene og det er gjort tilpasninger til sommerens Fotball-EM så langt det lar seg gjøre. Likevel må noen kamper berammes til kampdatoer for europamesterskapet.

Oppstart av Eliteserien 8. og 9. mai forutsetter at smittesituasjonen tillater det. 

Annonse fra Eliteserien: