Oppkjøringens første tap

Viking trakk det lengste strået i søndagens treningskamp.

Selv om det kun var snakk om en treningskamp ligger det alltid litt ekstra i det å skulle møte Viking til fotballkamp. Dagens oppgjør på SR-Bank Arena var intet unntak og til slutt var det vertene som kunne innkassere seieren i oppgjøret. Nærmest tradisjonen tro om man ser til treningskamper spilt i Stavanger før seriestart.

To ganger Lars-Jørgen Salvesen var det som skulle til for å sikre vertene en 2-0 seier denne søndagen - begge mål tidlig i første omgang. På den første scoringen fikk Salvesen stå relativt alene på bakre stolpe etter corner, mens det andre målet er et meget sterkt hodestøt fra distanse.

Generalprøve på søndag

Ellers en relativt jevnspilt første omgang hvor Vikings effektivitet foran mål var den største forskjellen på lagene. Etter pause produserte FK Haugesund ble god muligheter, men forærte også Viking store sjanser på motsatt side etter unøyaktigheter i frispillingsforsøkene bakfra. Dog uten at siddisene klarte å score.

Dermed ble FK Haugesund påført sesongoppkjøringens første tap. Neste helg spilles den siste treningskampen før serieåpningen borte mot Odd. Det oppgjøret spilles i Sparebanken Vest Arena (Tidl. Storhall Karmøy) mot Egersund klokken 16.00 neste søndag.