image0 (3)

Proffkontrakt til etnebu

Nikolai Tendal er et av landets største angrepstalenter i sin årsklasse.

Annonse:

Det ble ikke en hvilken som helst mandag for 15 år gamle Nikolai Tendal i går. Etnebuen brukte nemlig ettermiddagen til å signere proffkontrakt med FK Haugesund og føyer med det seg inn i rekken av unge, lokale talenter som har signert profesjonelle vilkår med FK Haugesund.

Tendal kom til FK Haugesund før fjorårssesongen og har siden overgangen fra Etne IL fortsatt der han slapp i moderklubben med å vise seg frem som en notorisk målscorer. Nå belønnes han med en profesjonell kontrakt i FK Haugesund som strekker seg fra 1. august og ut sesongen 2027.

image1 (3).jpeg
Nikolai Tendal er siste unggutt til å signere proffkontrakt med FK Haugesund.

- En spiller for fremtiden

Sportslig leder Eirik Opedal ser en angrepsspiller for fremtiden i Nikolai Tendal.

- Nikolai har vist veldig godt igjen etter at han kom til oss før fjoråret og er en veldig hardtarbeidende spiller som er sterk i presspillet, jager ball og hele tiden lukter mål ute på banen. Det at han nå får proffkontrakt bør også være til inspirasjon for alle de andre talentene vi vet befinner seg inne i Etne og Vindafjord hvor det har blitt jobbet godt over lang tid med spillerutvikling, sier sportslig leder Eirik Opedal.

Nikolai Tendal spiller til daglig på FK Haugsunds G15- og G17-lag og har tidligere markert seg utenfor Haugalandets grenser gjennom deltakelse på Equinors årlige samling for landets største talenter i sin årsklasse.

Annonse fra Eliteserien: