Returnerer til Danmark

Søren Reese selges til AC Horsens.

Annonse:

Søren Reese fullførte mandag formiddag overgangen som gjør han til AC Horsens-spiller på nivå to i Danmark og forlater dermed FK Haugesund etter 50 offisielle kamper for klubben. Forsvarsspilleren som nylig fylte 30 år scoret også fire mål i løpet av halvannen sesong i Norge - senest da han ble matchvinner mot Lillestrøm forrige helg.

Søren Reese har skrevet under en treårskontrakt med sin nye klubb - frem til sommeren 2026.

I garderoben etter søndagens kamp mot Sarpsborg 08 tok Søren Reese ordet for å takke for sin tid som FK Haugesund-spiller og halvannet år sammen med det han beskrev som 'fantastiske lagkamerater' i Norge. 

Søren Reese 3.png
Søren Reese fikk 50 offisielle FKH-kamper før han nå returnerer til Danmark. Foto: Christoffer Andersen / NTB

Ønsket seg hjem til Danmark

Sportslig leder Eirik Opedal forklarer bakgrunnen for hvorfor den danske midtstopperen selges nå.

- Søren har ytret ønske om å flytte hjem igjen til Danmark av familiære årsaker og det har vi valgt å etterkomme selv om han er en sentral brikke i mannskapet vårt. Vi har fått på plass en avtale med Horsens som alle parter kan si seg fornøyde med og ønsker Søren lykke til med den videre karrieren i Danmark, sier Opedal.

Søren Reese kom til FK Haugesund fra FC Midtjylland før 2022-sesongen og utmerket seg som en meget duell- og hodesterk forsvarsspiller. Med returen til AC Horsens blir dette tredje gang Reese ikler seg den gule og sorte drakten etter å ha tilbragt to perioder på utlån i klubben tidligere. 

Tidligere har Søren Reese også spilt for Jammerbugt, Viborg, Esbjerg, Sønderjyske og polske Zaglebie Lubin.

Annonse fra Eliteserien: