Sesongåpning for Gatelaget

Møtte Karmøy til treningskamp i Haugarhallen.

Gatelagssesongen er godt i gang. FK Haugesunds Gatelag var faktisk det aller første i klubben som startet opp igjen med treningsøkter i januar og har siden trent hver tirsdag og torsdag i Haugarhallen.

Torsdag var det endelig klart for årets første treningskamp. På hjemmebane mot Karmøy.

attachment1677164826203[49]..jpg
Lokalderby i Storhall Karmøy torsdag ettermiddag.

Første test for året

Kampen var lenge jevnspilt og selv om det var gjestene som til slutt stakk av med seieren var FK Haugesunds samfunnsansvarlig Leif Birkeland godt fornøyd med det han fikk se av spillerne.

- Jeg synes vi er bra med i store deler av kampen. Vi har mange gode enkeltspillere, men fortsatt en del å gå på med tanke på det kollektive. Uansett er det veldig kjekt å være i gang med kampsesongen etter snart to måneder med trening. Dette var første test inn mot det som blir en veldig spennende og innholdsrik sesong med Nasjonal Turnering i Bergen på forsommeren og - ikke minst - Vestlandsmesterskapet som vi skal arrangere i Haugesund innen den tid.

Gatelaget trener to ganger i uken - hver tirsdag og torsdag klokken 13 - i Haugarhallen. Før hver trening møtes spillerne en time før treningene starter for lunsj på Haugesund Sparebank Arena.

- Vi har veldig gode trenere som er med og bidrar til at det er stor iver ute på treningsfeltet. Både Roald og Terje fra Haugar og Henning fra Åkra sørger for gode økter der den enkelte får føle på både mestring og utvikling noe som er grunnen til at spillerne møter opp jevnlig på treningene og enkelte spillere stiller hver eneste tirsdag og torsdag gjennom hele året, sier Leif Birkeland.

attachment1677164807012[44]..jpg
God stemning etter kampslutt

Sterk spillergruppe

Birkeland kan fortelle at Gatelaget har lagt bak seg fine vintermåneder. 

- Vi har en veldig fin spillergruppe med veldig pliktoppfyllende og ivrige spillere. Det er med og bidrar til gode treninger og til høy trivsel innad i laget. Det vil alltid være det viktigste for oss og så kommer enkeltresultater i kamper i andre hånd.

Etter kampslutt var det som alltid en liten bankett med enkel servering hvor spillerne på begge lag kunne oppsummere dagens prestasjoner.

Annonse fra Eliteserien: