Skaffet seg 'Spesialdrakten'

Westcon Løfteteknikk flagger klubbkjærligheten.

Westcon Løfteteknikk har i mange år vært en lojal og dedikert støttespiller til FK Haugesund og aldri lagt skjul på at det er en virksomhet hvor FKH-interessen står sterkt.

Westcon Løfteteknikk: Norges ledende totalleverandør

Ikke til å undres over at administrerende direktør Karl Johan Jentoft dermed ble første lokale næringslivsleder til å sikre seg 'Spesialdrakten' som FK Haugesund i disse dager lanserer overfor lokalt næringsliv.

Bankende FKH-hjerter

'Spesialdrakten' er sesongens nye drakt, ferdig innrammet, og myntet på å henge lett synlig hos virksomhetene i vår region som ønsker å vise det bankende hjertet man har for FK Haugesund - i såvel gode som dårlige tider.

- Vi kjøper den første av forhåpentligvis mange 'Spesialdrakter' for å vise at vi står last og brast bak FK Haugesund - uansett utfordringer - og kommer til å henge drakta lett synlig i våre lokaler på Hasseløy, sier Jentoft i forbindelse med at det første eksemplaret fikk ny eier fredag ettermiddag. 

Oppfordrer næringslivet

Oppfordringen fra Westcon Løfteteknikk til andre bedrifter er klar.

- Det er vanskelige tider for mange, men jeg håper alle foretak og virksomheter som har mulighet til det går til anskaffelse av et ferdig innrammet eksemplar og siden gir FKH-drakten synlig plass i virksomheten. Dette vil ha stor verdi - ikke minst symbolsk - for både FK Haugesund og foretakene som har anledning til å støtte initiativet. 

Som FK Haugesund så også den sakkyndige haugesundsbedriften innen kran og løft på Hasseløy dagens lys i 1993 og har gjennom mange år samarbeidet tett med både maritime næringer og byens beste fotballag. Selv om selskapet i dag også har avdelinger andre steder i landet er den lokale forankringen og patriotismen fortsatt like sterk som ved oppstarten - og hjertet for FK Haugesund like så.

Les mer om Westcon Løfteteknikk.

Slik bestiller du

Ønsker du og din virksomhet å støtte FK Haugesund ved å kjøpe en ferdig innrammet 'Spesialdrakt'? Da kontakter du daglig leder John Harald Log på enten epost eller telefon 915 25 710.

Annonse fra Eliteserien: