Skrev under ny kontrakt

Kevin Krygård forlenger med FK Haugesund ut 2023.

Tirsdag ettermiddag var signeringspennen på ny i bruk på Haugesund Sparebank Arena. Denne gang i anledning av at Kevin Krygård forlenger sin nåværende avtale med ytterligere et år og dermed er kontraktsbundet til FK Haugesund ut sesongen 2023.

Sesongkort: Skaff deg din egen faste plass i 2022

21-åringen har etter å ha gått gradene i klubbens akademi etablert seg som en nøkkelspiller og spilte foregående sesong 29 av totalt 30 seriekamper fra start for FK Haugesund. I hjemmekampen mot Sandefjord sonet han karantene.

- Denne forlengelsen gir både Kevin og oss bedre tid til å finne ut av veien videre og er naturligvis viktig med tanke på å beholde en lokal spiller som brukte forrige sesong på å etablere seg på et veldig godt nivå og som ventelig vil ta nye steg denne sesongen, sier FK Haugesunds sportslige leder Eirik Opedal. 

Skrev proffkontrakt som 15-åring

Kevin Krygård signerte sin første proffkontrakt med FK Haugesund allerede som 15-åring sommeren 2015 og forlenget siden kontrakten først i 2017 og siden på ny i 2019. Før han ble FKH-spiller fikk Kevin Krygård sin fotballfaglige skolering i Djerv 1919 og har tidligere også representert Norge på flere aldersbestemte landslag. 

Sommeren 2019 ble han helt avgjørende i Europa League-kampene mot Sturm Graz da han tegnet seg for scoring både i hjemmekampen (seier 2-0) og siden for den avgjørende reduseringen i bortekampen i Østerrike.

Totalt står Krygård med 75 kamper i Eliteserien for FK Haugesund, åtte kamper i den norske cupen og seks opptredener i Europa. Han har også tegnet seg for seks scoringer tilsammen i serie, cup og europacup.

Annonse fra Eliteserien: