IMG_9484

Skrev under nye langtidskontrakter

Trenerteamet som skal ta FK Haugesund inn i fremtiden er på plass.

Annonse:

Oskar Hrafn Thorvaldsson hovedtrener. Sancheev Manoharan assistenttrener. Paul Andre Farstad analytiker. Og Kamil Rylka keepertrener.

FK Haugesund - Brann: kjøp billetter her

Det blir det nye trenerteamet i FK Haugesund fremover etter at trioen Manoharan, Farstad og Rylka denne uken skrev under nye langtidskontrakter som innebærer at Manoharan blir assistent og Farstad analytiker i Hrafn Thorvaldsson trenerteam, mens Rylka fortsetter som keepertrener. Virkningen trår i kraft straks Manoharan og Farstad er ferdige med sitt midlertidige treneroppdrag ved årets sesongslutt.

Fornøyd Hrafn Thorvaldsson

I tillegg til de tre nysignerte trenerene er Harald Andreassen allerede under kontrakt for 2024 og med videre som fysisk trener kommende sesong.

- Jeg er veldig fornøyd med å ha sikret at disse gutta blir med videre. Det er profesjonelle folk og gode mennesker, og har stått frem som sterke individer helt siden jeg kom hit for første gang. Det har vært viktig for meg å beholde den samme rytmen og dynamikken som vi har i laget nå og bygge videre på og utvikle den. Da er det viktig å ha de samme menneskene med videre, sier Oskar Hrafn Thorvaldsson.

FK Haugesunds nye trenerapparat sitter samlet på et stort felleskontor som gjør at det er kort vei over bordet når ting skal diskuteres eller studeres på video. En styrke når hverdagen skal utformes i trenerkollegialet.

- Akkurat nå jobber vi på to fronter. Vi forbereder kommende sesong, men ikke på bekostning av arbeidet som må gjøres inn mot neste kamp og avslutningen på denne sesongen, sier Hrafn Thorvaldsson.

IMG_9498.JPG
Paul Andre Farstad, Sancheev Manoharan, Oskar Hrafn Thorvaldsson og Kamil Rylka skal lede FK Haugesund inn i fremtiden.

Fortsetter som keepertrener

Kamil Rylka satte navnetrekket sitt på en ny kontrakt som keepertrener torsdag morgen etter å ha tjenestegjort i samme stiling siden 2021. Den populære polakken ser frem til å utrette store ting med FK Haugesund.

- For meg er dette en fin mulighet til å utrette spennende ting med FK Haugesund. Det vi har fått til i løpet av de tre årene jeg har vært her har så langt ikke svart til forventingene jeg har til resultater på klubbens vegne, men vi har lagt et godt grunnlag for suksess fremover. Det ønsker jeg å være en del av, sier keepertreneren som kom til FK Haugesund fra Vålerenga før 2021-sesongen.

Farstad blir analytiker

Paul Andre Farstad kom også til FK Haugesund i 2021, først som trener for rekruttlaget og siden som toppspillerutvikler før han denne høsten har vært Sancheev Manoharans assistent i den midlertidige trenerløsningen som skal virke ut sesongen. For Farstad blir den faste stillingen som analytiker nok et steg på trenerkarrieren.

- Det blir kjekt. Jeg tror vi kan få til et ordentlig fint samarbeid og fortsette med det vi har startet på og få til noe ordentlig bra her. Dette blir et nytt steg for meg å få lov til å jobbe i Eliteserien, med den fantastiske gruppe vi har og i møte med de beste spillerne i Norge så det blir veldig kjekt, sier Paul Andre Farstad.

IMG_9556.JPG
På trenerkontoret skal det syde og koke av tunge fotballdiskusjoner.

Manoharan får mye ansvar

Sancheev Manoharan er i utgangspunktet akademisjef i FK Haugesund, men har denne høsten fungert som midlertidig hovedtrener. Med signeringen av kontrakten som assistenttrener er det klart at også han fortsetter rundt a-laget de neste årene.

- Jeg synes det er rett steg for meg i forhold til den erfaringen jeg har fått de siste månedene. Det ansvaret jeg har blitt forespeilet av Oskar og Eirik tiltaler meg veldig og det skal bli fint å kunne jobbe videre med de unge guttene som vi har begynt å arbeide med på a-laget og som vi forhåpentligvis vil få se enda mer av i fremtiden, sier Sancheev Manoharan.

Det er også klart at fysioterapeutene Ørjan Sørhus og Audun Svendsen fortsetter i støtteapparatet rundt a-laget - det samme gjelder sportslig koordinator Jon Olav Rokstad.

Annonse fra Eliteserien: