Solgt til Qarabag FK

Ibrahima Wadji flytter til aserbajdsjansk fotball.

Annonse:

Etter 57 kamper og 26 mål er det ferdigspilt for Ibrahima Wadji i FK Haugesund. Onsdag ettermiddag ble senegaleseren klar for aserbajdsjanske Qarabag FK og skifter dermed beite etter tre år i FKH-drakten.

Wadji ble hentet fra Molde FK på permanent basis før sesongen 2019 etter å ha tilbragt foregående høstsesong på utlån fra samme klubb. 26-åringen var forrige sommer endelig tilbake etter en 14 måneder lang utestengelse og rakk å score åtte mål på 13 seriekamper denne sesongen.

Storklubb i Kaukasus

Qarabag FK er den ledende klubben i Aserbjadsjan og står med åtte serietitler i hjemlandet, hvorav de syv siste kom på rad i tidsrommet 2013- 2020. I 2017 nådde klubben gruppespillet i Champions League etter å ha slått ut blant annet FC København i kvalifiseringsspillet.

- Vi har mottatt et bud fra aserbajdsjanske Qarabag som møter vår verdivurdering av Wadji og da føles det riktig å slippe han nå og la han få denne muligheten når han selv ønsker det. Vi har rustet godt opp i det offensive leddet i sommer og har allerede erstatterne på plass i klubben, sier sportslig leder Eirik Opedal. 

Før oppholdet i Molde spilte Ibrahima Wadji for Mbour PC i hjemlandet Senegal og siden i tyrkiske Gazientep. Den lynraske angrepsspilleren har tidligere i karrieren også representert hjemlandet Senegal på aldersbestemte landslag.

Ibrahima Wadji har skrevet under en treårskontrakt med sin nye klubb.

Annonse fra Eliteserien: