Solgt til Viking

Niklas Sandberg fortsetter karrieren sør for Boknafjorden.

84 kamper. 19 mål. 22 assists.

Det ble status i løpet av tre sesonger i FK Haugesund for Niklas Sandberg som fra og med i dag fortsetter karrieren i Viking FK.

Tirsdag fullførte 26-åringen en overgang til Stavanger-klubben etter at FK Haugesund og Viking tidligere har kommet til enighet om overgangssum.

- Vi har fått på plass en avtale med Viking som vi er tilfredse med. Niklas var på utgående kontrakt i 2022 så det er riktig tidspunkt å selge han nå. Han kan se tilbake på tre gode sesonger hos oss og vi ønsker han alt godt videre i karrieren, sier sportslig leder Eirik Opedal i FK Haugesund.

Sandberg 2.png
Niklas Sandberg fortsetter karrieren på kunstgress i Stavanger.

Returnerer til Sørfylket

Niklas Sandberg kom til FK Haugesund fra IK Start før 2019-sesongen og har tidligere spilt seniorfotball for både Sandnes Ulf og Ullensaker/Kisa. Opprinnelig startet Sandberg karrieren som fotballspiller i Sandnes-klubben Lura IL.

Totalt fikk Niklas Sandberg 71 seriekamper i Eliteserien for FK Haugesund, sju kamper med måken på brystet i den norske cupen og seks opptredener i kvalifiseringen til Europa League sommeren 2019.

FK Haugesund møter Niklas Sandberg og Viking i sesongoppkjøringens siste treningskamp - på SR-Bank Arena i Stavanger - søndag 27. mars.

Annonse fra Eliteserien: