Storeslem

Både månedens trener og månedens spiller for oktober til FK Haugesund.

Annonse:

Det var duket for høytidelig besøk i mandagens spillerlunsj på Haugesund Sparebank Arena da direktør for kommunikasjon og kundetjenester i Haugaland Kraft, Gunn Margareth Lassesen, kom på besøk.

Foranledningen var utdelingen av prisen for henholdsvis Månedens Trener og Månedens Spiller i norsk Eliteserie for oktober. Begge utmerkelsene som hver måned tildeles på bakgrunn av en fagjury og i regi av Norsk Toppfotball og samarbeidspartnerne Altibox og Norsk Tipping gikk nemlig til aktører i FK Haugesund som følge av de sterke resultatene i forrige måned.

Juryen består av Jesper Mathisen og Anne Sturød (TV 2), Knut Espen Svegaarden (VG), Freddy dos Santos og Kenneth Wilsgaard (Norsk Toppfotball) og Vibecke Utengen (Altibox).


Privoverrekkelse i spillerlunsjen.

Månedens trener

Med tre seire på tre kamper, ni poeng og 10-1 i målforskjell ble Sancheev Manoharan kåret til månedens trener i Eliteserien for oktober. I juryens vurdering heter det:

FK Haugesund så ut til å gå en tøff serieinnspurt i møte ved inngangen til årets tiende måned. 8 strake kamper uten seier virket å gå på selvtilliten løs. Men den midlerrtidige hovedtreneren Manoharan fikk gradvis satt sine tanker i system, og for første gang siden begynnelsen av mai klarte laget å holde nullen. Det defensive fundamentet ga to viktige seire mot Godset og HamKam før den totale overkjøringen av AAFK kronet en fantastisk måned for FKH. 3 kamper, 9 poeng, 10-1 i målforskjell og mange skritt nærmere en trygg plass på tabellen. Juryen har latt seg imponere av måten dansken har strammet opp FKH-maskineriet og kårer Sancheev Manoharan til Altibox månedens trener fort oktober.

Prisvinner Manoharan benyttet anledningen til å poengtere at utmerkelsen kommer som en konsekvens av arbeidet hele spillergruppa og støtteapparatet har lagt ned etter at han overtrok som midlertidig hovedtrener i september.

- Dette er en anerkjennelse til hele klubben og den innsatsen alle i klubben har lagt ned for å få oss tilbake på vinnersporet - fra oss i støtteapparatet til dere spillere og alle ansatte som går på jobben hver eneste dag med et felles mål for øye; å hele tiden gjøre FK Haugesund bedre.

Altibox 2.jpg
To prisvinnere og støtteapparatet sammen med Gunn Margareth Lassesen fra Haugaland Kraft.

Månedens spiller

Som om ikke det var nok er også månedens spiller for oktober hjemmehørende i FK Haugesund. Kaptein Peter Therkildsen har vært toneangivende i seirene mot Strømsgodset, Hamarkameratene og Ålesund og ble av fagjuryen utpekt til Eliteseriens beste spiller - i hard konkurranse med blant annet flere lagkamerater.

I juryens vurdering heter det:

I et FK Haugesund-lag som har flydd gjennom oktober måned har flere spillere stått fram da klubben virkelig trengte det. Men selv om flere FKH-ere var diskutert, mener juryen at én spiller har være aller best. Med kapteinsbindet på armen har Peter Therkildsen dominert sin høyreside i kamp etter kamp, bidratt med mål, innsats og tilstedeværelse, og vært helt sentral i FKHs imponerende måned. Med sin store arbeidskapasitet er han utrolig viktig for måten FKH og Manoharan har ønsket å spille. Vi gratulerer Peter Therkildsen som Norsk Tippings månedens spiller i oktober.

Altibox internett og TV leveres av Haugaland Kraft. Som fiberkunde hos Haugaland Kraft har du egen fiberkabel og stabilt nett i boligen din. Som TV-kunde hos Altibox har du både et utvalg faste kanaler og et enda større utvalg av valgfrie kanaler, pakker og strømmetjenester du kan velge inn. Du får også programarkiv og det meste av innholdet kan du også se i Altibox-appen som kan betjenes fra mobiltelefonen din. 

Annonse fra Eliteserien: