Støtt FKH - støtt breddeklubben din

Bli med på 'Dugnad 2020'.

Det er krevende tider for alle. Også for idretten. Uansett om man er Eliteserie- eller breddeklubb står utfordringene i kø fremover med tanke på å komme ut av perioden vi er inne i på best mulig måte.

I påvente av at fotballen begynner å rulle igjen, tribunene fylles og livet kommer tilbake i normalt gjenge kan du være med å bidra til å gjøre situasjonen litt enklere - ikke bare for FK Haugesund, men også for breddeklubben i ditt hjerte.

FK Haugesund lanserer i samarbeid med Sparebanken Vest nemlig 'Dugnad 2020'.

Kjøp Dugnadsbillett - støtt både FKH og ditt lokale idrettslag

Under de rådende forhold har vi ikke mulighet til å selge enkeltbilletter til vårens kampprogram - av den enkle grunn av at vi ikke vet når kampene vil bli spilt.

Derimot starter vi salget av en Dugnadsbillett for lokalfotballen på Haugalandet.

Billetten koster 200,-. For hver billett som selges vil 50,- gå til den samarbeidsklubben du velger.

Billetten kan du som kjøper siden løse inn i en ordinær billett på Macrontribunen på hvilken som helst hjemmekamp for FKH i sesongen 2020. 

På den måten er du også med og bidrar til at ditt lokale idrettslag kan få en økonomisk livline i en periode hvor det trengs mer enn noen gang.

Sparebanken Vest gir dessuten 10,- ekstra pr. voucher til det idrettslaget som selger flest vouchere.


Slik kjøper du 

For å kjøpe Dugnadsbillett gjør du følgende:

1. Gå inn i VIPPS

2. Trykk 'Send' og skriv inn 597411 i feltet 'Send til'

3. Trykk på FKH - #SammenErViSterke som dukker opp under 'Bedrifter'

4. Kjøp dugnadsbilletten ved å trykke på den samarbeidsklubben du ønsker å tilgodese med 50,- i forbindelse med kjøpet.

5. Fullfør kjøpet

6. Du vil da få tilsendt en voucher som du siden løser inn før en av sesongens hjemmekamper samtidig som den utvalgte klubben mottar 50,- kroner pr. billett du har kjøpt. 

Sesongkort

Både klubbene og Norges Fotballforbund er krystallklare på at sesongen skal gjennomføres. Det er derfor også mulig å kjøpe sesongkort til årets hjemmekamper. 

Sesongkort kommer i to varianter. Man kan enten kjøpe ordinært sesongkort slik man kjenner fra tidligere, eller man kan kjøpe Sesongkort+ som foruten fast sete på alle hjemmekamper i serie og cup også gir deg et unikt «Stolt Supporter»-skjerf og fysisk sesongkort – alt innpakket i en FKH-eske. 

Sesongkort og Sesongkort+: kjøper du her.

Du vil dermed ha din egen faste plass på Haugesund Stadion når FK Haugesund igjen står klare til å ønske deg velkommen tilbake på kamp.

#SammenErViSterke

Annonse fra Eliteserien: