Opis

Takknemlig for treningsforholdene

FK Haugesund har forberedt seg i Tysvær til sesongstarten.

Annonse:

I jakten på gode treningsforhold før søndagens seriepremiere har FK Haugesund tilbragt de to siste ukene på Frakkagjerd i Tysvær. Der har både skoler, idrettslag og kommunen kommet spillerne og støtteapparatet til unnsetning.

- Vi er veldig takknemlige for hjelpen vi har fått fra Tysvær kommune, Stegaberg Idrettslag og både barne- og ungdomsskolen på Frakkagjerd, sier sportslig leder Eirik Opedal.

FK Haugesunds sportslige leder legger ikke skjul på at man sto overfor en stor utfordring vel to uker før seriestart.

- Da vi ikke lenger kunne trene innendørs på Vea fikk vi en utfordring med å finne ordentlige treningsforhold som ikke eksponerer spillerne for skader. Løsningen ble den nye banen på Frakkagjerd hvor vi også fikk mulighet til å vanne banen, sier Opedal som før hver treningsøkt de siste 14 dagene har brukt flere timer av dagen på å vanne kunstgresset for hånd.

Jos
Spillere og støtteapparat trives i Tysvær.

Også hovedtrener Jostein Grindhaug retter en stor takk til nabokommunen, idrettslaget og skolene på Frakkagjerd.

- Vi kunne fått skikkelig trøbbel i inngangen til seriestarten som går på kunstgress i Sarpsborg da vi måtte ut av storhallen på Karmøy, men nå har vi fått to uker med forberedelser her ute i Tysvær. Kunstgressdekket her ble lagt i fjor og er veldig bra, så det er bare å rette en stor takk til alle aktører og beslutningstakere her ute i Tysvær som har stilt banen til rådighet for oss - sier FKH-treneren etter torsdagens økt. 

FK Haugesund reiser til Sarpsborg og søndagens sesongåpning lørdag ettermiddag.

Annonse fra Eliteserien: