Tar en timeout

Helge Sandvik må prioritere papparollen en stund fremover.

I midten av januar ble Helge Sandvik pappa for andre gang. Helsesituasjonen til den nyfødte innebærer ekstra oppfølging fra foreldrene i startfasen av livet og FKH-keeperen kommer derfor til å prioritere oppfølgingen av det siste tilskuddet til familien fremfor fotballen en stund fremover.

- Akkurat nå er det vanskelig å kombinere foreldrerollen med det å trene og spille kamper, så inntil videre må jeg fokusere på det å være 100% tilstede på hjemmebane så lenge situasjonen tilsier det. Jeg håper å være tilbake så snart som mulig, men enkelte ting er viktigere enn fotball og jeg er veldig takknemlig for forståelsen som klubben viser overfor situasjonen som jeg og samboeren er i, sier Helge Sandvik som er optimistisk med tanke på å være tilbake i trening innen seriestart.

Savnet på stadion

Sportslig leder Eirik Opedal håper at sisteskansen snart er tilbake. 

- Helge tar den tiden han trenger før han er tilbake, men vi håper selvsagt på at han kan komme gradvis i trening igjen om ikke så lenge. Vi har full forståelse for at han prioriterer familien og den nyfødte datteren, men han er savnet av spillerne og oss i støtteapparatet og vi ser frem til at han igjen blir en del av keepergruppa og garderoben på stadion.  

I Helge Sandviks fravær vil Asbjørn Engenes hentes opp fra rekruttlaget og inngå i treningsgruppa til a-laget fremover.

Annonse fra Eliteserien: