Utestenger to tilskuere

FK Haugesund tar grep etter hendelser i siste hjemmekamp.

Annonse:

I forbindelse med lørdagens kamp mot Vålerenga på Haugesund Sparebank Arena, inntraff to episoder som innebærer at FK Haugesund har valgt å utestenge to personer fra klubbens kamper.

Ved FK Haugesunds scoring tok en tilskuer seg inn på banen. I forbindelse med straffesituasjonen et kvarter før slutt ble en gjenstand kastet ut på gressmatta.

Klubbens sanksjonsreglement tilsier at storming av banen, inkludert krysning av stengsel til indre bane, fører til bortvisning fra arena og utestengelse i inntil 20 kamper. Det samme skjer dersom man kaster gjenstander ut på banen.

- Som klubb skulle vi selvsagt vært dette foruten, men vi har nulltoleranse når folk ikke klarer å oppføre seg. De som gjør slike ting må være klar over at man risikerer å bli politianmeldt og straffet etter straffeloven. Haugesund Sparebank Arena er kameraovervåket og vi har god oversikt dersom det skjer hendelser både på og utenfor banen, sier daglig leder Martin Fauskanger.  

Forrige banestorming i Norge inntraff under Lillestrøm – Start i 2019. Da ble vedkommende ilagt et forelegg på 13 000,- kr.

Annonse fra Eliteserien: