Velkommen, Mikkel!

FK Haugesund henter midtstopper fra FC Midtjylland.

Annonse:

Tirsdag formiddag ble sommerens andre spillertilgang klar for FK Haugesund.

Da falt de siste detaljene på plass i overgangen som innebærer at FC Midtjyllands midtstopper Mikkel Fischer forlater den regjerende danske seriemesteren og fortsetter karrieren i FK Haugesund. 20-åringen har signert en kontrakt med FK Haugesund for de neste fire årene.

- Mikkel har gjennom flere år markert seg som et av dansk fotballs aller største forsvarstalenter. Han har veldig mange av de kvalitetene vi ser etter i en midtstopper - først og fremst ferdighetene med ball og spilleforståelse - noe som er en sentral del i hvordan vi ønsker å bygge opp spillet. Han passer også inn i profilen med å signere unge, lovende spillere med stort utviklingspotensiale, sier sportslig leder Eirik Opedal.

6e7fe7b8-58f9-464b-97bf-60bd63a1b6e3.jpg
Mikkel Fischer er på plass i Haugesund.

Dansk U20-kaptein

Fischer startet karrieren hjemme i Skanderborg og har vært en del av FC Midtjyllands akademi siden han var 14 år. Tidligere var han også innom AGF Aarhus' utviklingsavdeling med blant annet FK Haugesunds hovedtrener Sancheev Manoharan som daværende trener. Etter å ha gått gradene på alle aldersbestemte nivåer i FC Midtjylland skrev Fischer siden under en femårskontrakt med den danske storklubben i 2023.

Forrige sesong tilbragte den 187 centimeter høye forsvarsspilleren på utlån til 1. divisjonsklubben Fredericia hvor han spilte 31 kamper.

Mikkel Fischer har representert Danmark på mange alderbestemte nivåer og er for tiden kaptein på det danske U20-landslaget.

Den danske midtstopperen blir klar for spill i Eliteserien når det norske overgangsvinduer åpner 17. juli og til hjemmekampen mot Viking fire dager senere.

Annonse fra Eliteserien: