Samuel 3

Velkommen, Samuel

Fra prøvespill til kontrakt.

Annonse:

18 år gamle Oluwasegun Samuel Otusanya har den siste måneden trent med FK Haugesund. Først under treningsleiren i Marbella og siden etter at laget returnerte til Haugesund. Nå er det klart at den nigerianske angrepsspilleren blir å finne i klubben hele den kommende sesongen.

Torsdag skrev Samuel under en låneavtale som gjør han til FK Haugesund-spiller i 2023, med kjøpsopsjon og mulighet for forlengelse ved låneavtalens slutt.

Otusanya kommer fra Stars Builders Academy i Nigeria, har landslagsmeritter fra aldersbestemte landslag på U20- og U23-nivå i hjemlandet og ser frem til å bli FK Haugesund-spiller det kommende året.

- Det er veldig deilig å få på plass en avtale. Det var dette jeg kom hit for. Nå ønsker jeg å via alt fokus til å bli en best mulig spiller, sier Samuel.

Samuel 1.jpg
Samuel har funnet seg godt til rette i Haugesund.

En målscorer

Den venstrebeinte angrepsspilleren betegner seg selv som en utpreget målscorer.

- Den fremste kvaliteten min er at jeg scorer mange mål. Det har jeg alltid gjort, sier 18-åringen som fyller 19 år i juni.

FK Haugesund kommer til å være tålmodige med den nye angrepspilleren.

- Samuel har vist seg å være en spennende spiller med veldig gode ferdigheter, men har også områder i spillet han må utvikle for å kunne gjøre seg gjeldende i Eliteserien. Vi ønsker å gi han tid til å utvikle seg i ro og mak og legge til rette for at han tar steg gjennom det kommende året, sier sportslig leder Eirik Opedal.

Den fysisk robuste angrepsspilleren måler 186 centimeter på strømpelesten. 

Annonse fra Eliteserien: