- Vi brenner for sosialt arbeid

Olaussen Metall blir draktsponsor for Gatelaget.

Tirsdag var det som vanlig trening for gatelaget til FK Haugesund og på plass i Haugarhallen denne dagen var også Kjell Sternhoff, daglig leder i Olaussen Metall, for å følge med på treningen fra sidelinjen.

Olaussen Metall: les mer om FK Haugesunds bronsemåke

Foranledningen var at Olaussen Metall i 2020 blir bronsemåke i den store partnerfaunaen til FK Haugesund og som en del av avtalen også går inn og blir draktsponsor for FK Haugesunds gatelag. 

- Vi har et brennende engasjement for sosialt og helsefremmende arbeid og har derfor valgt å sponse gatelaget kommende sesong, kunne Sternhoff fortelle i forbindelse med besøket.

Gatelaget er et tilbud for rusavhengige to dager i uken hvor man gjennom tilrettelagte treninger får oppleve fysisk og sosial mestring, stolthet og tilhørighet, samtidig som man får treningstøy, mat og omsorg. Gatelaget representerer også FK Haugesund i ulike turneringer og retter seg mot både menn og kvinner fra 18 år og oppover.

Olaussens Metall
Daglig leder i Olaussens Metall AS, Kjell Sternhoff, og FK Haugesunds Lars Lindtner tilbragte tirsdagen sammen med gatelaget i Haugarhallen.

Bronsemåke med bronse som spesialfelt

Olaussens Metall AS som ble etablert i 1928, er et familieeid selskap og ledes i dag av fjerde generasjon.

Selskapet startet som et støperi, men har med årene utviklet seg til å omfatte både handel og import samt egen maskineringsavdeling.

Hovedarbeidsfeltet for FK Haugesunds nye bronsemåke er - treffende nok fremdeles bronse - men virksomheten med tilhold i utkanten av Raglamyr Industriområde jobber også med strengstøpt støpejern samt produserer sinkanoder.

Les mer om FK Haugesunds nye bronsemåke her.

Annonse fra Eliteserien: