- Vi skal smadre tidligere rekorder

Følg oss på veien mot 1500 sesongkort.

Annonse:

Vel seks uker før serieåpningen i Eliteserien har FK Haugesund solgt flere sesongkort til privatpersoner enn noen gang tidligere. Forrige sesong var det 960 personer som hadde personlig sesongkort til FK Haugesunds hjemmekamper, mens tilsvarende tall for sesongen 2024 så langt er 1100 sesongkort. 

Kjøp sesongkort her

 

En markant økning. Men vi sikter høyere.

Mye høyere.

Når første hjemmekamp spilles i april har vi som mål å ha 1500 privatpersoner som sesongkortholdere.

- Vi har allerde solgt mer enn 15% flere sesongkort enn i hele fjor, men vi har satt oss et hårete mål om å selge 1500 sesongkort til privatpersoner frem til seriestart. Det tror vi er mulig med tanke på at vi har et ungt, fremadstormende lag med masse energi og entusiasme. Treningskampene har gitt oss en forsmak på den angrepsvillige fotball som Oskar står for og vi merker på omgivelsene at folk er veldig nysgjerrige på det som er i ferd med å skje på Haugesund Sparebank Arena akkurat nå, sier daglig leder Martin Fauskanger.

I tillegg til sesongkort til privatpersoner kommer også et stort antall sesongkort til samarbeidspartnere.

Vinn sesongkort på livstid

Søndag 7. april spiller vi sesongens første hjemmekamp - mot Lillestrøm på Haugesund Sparebank Arena. I pausen på kampen foretar vi en helt spesiell trekning. Samtlige som har kjøpt sesongkort for 2024 er da med i trekningen av et sesongkort på livstid på Haugesund Sparebank Arena. Det betyr at man fra og med 2025, vil få sitt eget faste sete - gratis - på FK Haugesund hjemmekamper. For all fremtid. I tillegg vil vinneren få navnet sitt på setet.

Med andre ord. Enda en grunn til å sikre seg fast plass på FK Haugesunds hjemmekamper denne sesongen. 

Noe stort er i gjære. Det blir rock'n'roll på stadion. Bli med og ta del i kampdagsopplevelsen du også.

Hjelp oss å spre det glade budskap. Få familiemedlemmer, venner og kollegaer til å gjøre som rekordmange allerede har valgt å gjøre; vær den 12. mann på kampdag. Med fast plass. Til best pris.

Snakkes på kamp!

Annonse fra Eliteserien: