-Alle som har mulighet bør bli med

Funny Høie er kjent for å gjøre andre gode. Nå får Haugesund Backline økt synlighet i FKHs partnernettverk samtidig som han skal gjøre FKH bedre.

Haugesund Backline ble startet for 15 år siden av Funny Høie. Firmaet er et rent backline-firma. Backline er fellesnevner for instrumenter. Forretningsidéen var å leie ut instrumenter som blant annet trommer, keyboards, gitar og bassanlegg til festivaler, konserter og events. I løpet av årene er Haugesundsfirmaet blitt Norges nest største på dette feltet. Dette medfører at hvermannsen i Oslo kjenner til firmaet bedre enn Haugesunderen.

For noen år siden så utvidet Funny Høie til å drive med utleie av lyd, lys og scene. Dett står i dag for størsteparten av omsetningen. Haugesund Backline skal også gjøre opplevelsen i NorEngros-losjen bedre i form av lyd.

Haugesund Backline ønsker å bli synligere og vil vise både privat- og bedriftsmarkedet hvem de er og hva de gjør. 
- Vi synes det var på høy tid å støtte FKH som et samfunnsansvar. Vi oppfordrer alle som har mulighet gjøre det samme, forteller daglig leder og eier Funny Høie. Frem til nå har vi ekspandert såpass mye og fort at vi har vært forsiktig med markedsføring. Vi vil ikke ta på oss mer oppdrag enn vi har kunne håndtere til minst M+, forteller Høie med et smil.

Hva håper du å få ut av samarbeidet?

Ved å gå inn som bronsemåke i FKH håper vi at enda flere enn de som allerede vet om oss kan få et innblikk i hva vi gjør, og ikke minst håper vi selvsagt på enda flere oppdrag. Vi ønsker å bli den foretrukne leverandøren. Sammen med kunden skreddersyr vi et opplegg som passer akkurat det arrangementet det er snakk om – firmafest, konserter eller uansett hva det måtte være. Et behov er der kanskje uten at du vet om det, forteller Høie.

Haugesund Backline er i dag leverandør, scenemester, prosjektleder og produsent på alle festivaler i området. For å nevne noen; Sildajazz, Kopervikfestivalen, KarmøyGeddon og Skånevik bluesfestival. I tillegg til å drive med utleie av utstyr så driver vi også med salg og installasjoner. Vi driver også veldig mye med turnevirksomhet og er teknisk leverandør, tekniker og turneleder for alle Vamp sine oppdrag.

I alle år har vi også drevet med booking av artister samt planlegging og gjennomføring av events.

Kontakt Funny Høie på 90 18 90 23 eller [email protected] så ordner de alt fra A til Å på en best mulig måte.

 

Annonse fra Eliteserien: