AOF forlenger

AOF Vestlandet-Agder er stolt sponsor av FKH

AOF Haugaland var et av landets ledende fagmiljøer innen kurs og utdanning for voksne. Deres største utfordring var at de hadde et for lite geografisk nedslagsfelt til videre ekspansjon. I 2019 ble Bergenskontoret til AOF innfusjonert i AOF Haugaland og i januar 2021 kom Kristiansandkontoret etter. Som et resultat av dette skiftet AOF Haugaland navn til AOF Vestlandet-Agder.

Daglig leder Sigmund Fosse forteller om et stort og viktig utdanningsmiljø som ledes fra hovedkontoret i Haugesund. Virksomheten har rundt 50 administrative stillinger, hvorav 30 er ved hovedkontoret i Haugesund. De øvrige arbeider ved avdelingskontorene i Bergen, Stavanger og Kristiansand. Virksomheten har i tillegg tilknyttet seg rundt 500 lærere, hvor de aller fleste er i en deltidsstilling og har en annen hovedarbeidsgiver. De ønsker at lærerne skal arbeide innen det fagfeltet hvor de underviser og slik sikre at utdanningen er oppdatert og relevant for arbeidslivet.

Høyere yrkesfaglig utdanning (fagskoleutdanninger) er det største virksomhetsområdet. Dette er videreutdanninger for fagarbeidere og AOF kan tilby hele 20 ulike utdanningsprogram fra 10 til 60 studiepoeng. På virksomhetsområdet kurs og kompetanse er AOF godkjent kursarrangør på flere områder som kan gi bedrifter offentlig støtte til kompetanseutvikling.

AOF Vestlandet-Agder er stolt sponsor av FKH.  

- Vi ønsker å være en aktiv medspiller for å videreutvikle regionens stolthet og synes det er supert at vi nå også har fått en satsing for damer. Vi har selv vært gjennom en enorm utvikling de siste to-tre årene og har store ambisjoner for årene som ligger foran oss. Det ønsker vi at FKH også skal ha. Vi vil bidra til at FKH tar nye skritt og utvikler tribunekultur, partnerskap og profesjonalitet som en trygg grunnmur for den sportslige satsingen. Vi vil at FKH skal kjempe i toppen av Eliteserien. Når Bodø kan, hva er det som hindrer oss på Haugalandet?, avslutter Fosse.

Les mer her

Annonse fra Eliteserien: