Assist går for gull!

Forlenger avtalen og øker engasjementet.

Assist har vært støttespiller til FK Haugesund siden selskapet ble startet i 2014, men har nå valgt å øke engasjementet og signert avtale som Gullmåke ut 2025 sesongen.

Assist leverer tjenester til bedriftsmarkedet innen IT løsninger, AV løsninger og utskriftsløsninger. I dag har selskapet også avdelinger i Kristiansand, Oslo, Odda og på Stord i tillegg til hovedkontoret i Haugesund. De er også blitt kåret til Gasellebedrift tre år på rad i Dagens Næringsliv.

Johannes Helgeland er leder for display og partner i Assist.

- Vi støtter både breddeklubber og organisasjoner på Haugalandet, men flaggskipet vil alltid være FK Haugesund. Her har vi en arena og en sterk merkevare som er viktig i vårt arbeid med å profilere selskapet også utenfor Haugalandet, forteller Helgeland. Med kontorer i Oslo, Kristiansand og Odda merker vi at klubben engasjerer også utenbys.  Klubben bli ofte samtaleemne både i kundemøter og blant de ansatte på interne samlinger, forteller Helgeland entusiastisk.

Daglig leder, Karl Erik Snarheim, er også fornøyd med å forlenge avtalen. 

- Vi har troen på at FK Haugesund også i årene som kommer vil spille en betydelig rolle i Norsk toppfotball og vi gleder oss til å møte på stadion i april, avslutter Snarheim.

Les mer om Assist her

Annonse fra Eliteserien: