MS Autostore

AutoStore blir samarbeidspartner

FK Haugesund har inngått samarbeidsavtale med AutoStore som innebærer at robotsystem-leverandøren både blir draktpartner og sørger for treningsleir til damelaget.

Annonse:

Det hersket god stemning da konsernsjef Mats Hovland Vikse i AutoStore og FK Haugesunds daglige leder Martin Fauskanger nylig ga hverandre håndtrykket som beseglet den nye samarbeidsavtalen de to virksomhetene har inngått. En avtale av stor betydning for FK Haugesund - og en avtale som både styrker og åpner for videre utvikling av klubben.

- AutoStore har alltid vært tro mot røttene sine på Haugalandet og ønsker å vise igjen i regionen og i lokalmiljøet. Å bli en synlig støttespiller til FK Haugesund er slik sett naturlig siden vi begge er opptatt av regional utvikling og tilhørighet. Vi ser frem til et spennende samarbeid som ikke minst åpner nye muligheter for FK Haugesunds damelag, sier konsernsjef Mats Hovland Vikse. 

Internasjonalt foretak med lokal forankring

AutoStore så dagens lys i 1996 og har utviklet et robotsystem for vareplukking på lager. Systemet gjør det mulig å automatisere store deler av lagerdriften og effektiviserer både tidsbruk, kostnader og plassbruk. I tillegg til hovedkontoret og forskningsavdelingen i Vindafjord med 120 ansatte, har AutoStore også kontor i Oslo i tillegg til salgskontorer i USA, Frankrike, Spania, Italia, Tyskland, Storbritannia, Østerrike, Sør-Korea, Singapore og Japan – samt produksjonsavdeling i Polen.

Autostore artikkelfoto.jpg
Konsernsjef Mats Hovland Vikse og Chief People & Information Officer Anette Matre i Autostore ser frem til et spennende samarbeid med FK Haugesund og Martin Fauskanger.

Avtalen med FK Haugesund innebærer at AutoStore blant annet blir draktsponsor for samtlige av FK Haugesunds lag – og setter sitt tydelige stempel på hele klubben; fra dame- og herrelaget til klubbens Gatelag og alle aldersbestemte lag i Kraftakademiet. 

‘Camp AutoStore’

Avtalen med FK Haugesund innebærer også at FK Haugesunds damelag setter kurs for ‘Camp AutoStore’ i spanske L’Albir i mars. Der skal damelaget ligge på en ukeslang treningsleir som et ledd i sine sesongforberedelser - en treningsleir muliggjort takket være det internasjonale selskapet i Vats.

- Samarbeidsavtalen vi har inngått med AutoStore er av stor betydning både i omfang og i innhold siden vi får et stort, internasjonalt konsern med lokal forankring som støttespiller. Slike avtaler er ikke hverdagskost og gir oss nye muligheter til å utvikle FK Haugesund. I tillegg til den røde tråden som vil gå igjen med AutoStore på samtlige lags draktsett er det verdt å trekke frem ‘Camp Autostore’ som er med og gir satsingen på damelaget vårt et stort løft denne sesongen, sier daglig leder i FK Haugesund Martin Fauskanger.

AutoStore har siden oppstarten vært sentral i utviklingen av ny og unik teknologi og jobbet målrettet i innovasjonsarbeidet. Virksomheten i Nedre Vats har de siste årene også høstet internasjonal anerkjennelse som en av de mest spennende og fremgangsrike bedriftene i Europa og leverer i dag løsninger over hele verden.

Annonse fra Eliteserien: