RIS

Blir synlig gjennom damelaget

Royal Industriservices blir bronsemåke.

Annonse:

Royal Industriservices AS leverer personell og produkttjenester innenfor olje- og gassindustrien både on- og offshore.

Selskapet kvalitets sikrer alle sine kandidater, og dokumenterer at de har nødvendige språkkunnskaper, kurs og ferdigheter. Personellet  har bred erfaring fra norsk/britisk kontinentalsokkel og skipsverft langs den norske kysten.

Bak selskapet står Roy Aleksander Henriquez med lang erfaring fra arbeid på on- og offshore som industrimekaniker, kranfører, rigger, og prosjektleder.  Kristina Tveit Office Manager (HR) har hovedansvar for personell og personallogistikk i forbindelse med oppdrag.

Selskapet holder til i Kopervik og har produksjonsbase på Husøy.
 

Får eksponering på treningstøyet.
Får eksponering på treningstøyet.

Royal Industriservices får i 2022 synlighet gjennom treningsoverdelene til damelaget. Daglig leder, Roy Aleksander Henriquez, er glad for å være med.

- Det var på tide jeg ble med nå. Jeg vet at partnernettverket er svært bra og ikke minst deres arbeid- og inkludering av alle type mennesker lokalt. Vi er også svært glad for at det satses på damefotballen i klubben. 

Henriquez har et klart mål med samarbeidet.

- Vi gleder oss til å møte nye kunder og samarbeidspartnere innen samme bransje, samt å støtte opp satsingen på dame- og herrefotballen i regionen, avslutter Henriquez entusiastisk.

Les mer om Royal Industriservices her

Annonse fra Eliteserien: