Dress hovedbilde

Dan John er FK Haugesunds nye dressleverandør

Italiensk i klesveien for FKH-spillerne.

Annonse:

28. april i år åpnet Dan John med brask og bram i Haraldsgata. Klesforretningen fører hverdagsklær og dresser fra Italia - i tillegg til vesker, lommebøker, solbriller og egen parfyme og ble i forbindelse med etableringen i Haugesund også offisiell leverandør av dress til FK Haugesunds spillere.

Dan John: offisiell dressleverandør i FK Haugesund

Dressene benyttes av spillerne i borgertoget 17. mai i tillegg til hver hjemmekamp på Haugesund Sparebank Arena - samt i forbindelse med andre større begivenheter som jubileumsfesten i oktober m.m.

dress 2.png
Blått og hvitt i klesveien naturligvis.

- Veldig fornøyde spillere

Salgssjef Anders Velde i FK Haugesund er veldig tilfreds med at akkurat Dan John leverer kvalitetsdresser til FK Haugesunds støtteapparat og spillere.

- Dan John kom på banen i forbindelse med etableringen av den nye butikken i Haraldsgata tidligere i vår og ble raskt vår offisielle leverandør av dress. Det falt selvsagt i smak blant spillerne som er veldig fornøyd med design og komfort. At de i tillegg kommer fra Italia skader heller ikke, sier Velde som selv har lang fartstid fra kles- og konfeksjonsbransjen før han tok steget over i fotballbransjen tidligere i år.

image1.jpeg
Blir Jostein Grindhaug å finne i dress på sidelinja fremover?

Først i Norge

Dan John har mer enn 150 forretninger rundt omkring i verden og Haugesund er første sted hvor kjeden etablerer seg i Norge. Flere butikker rundt omkring i det ganske land er dog på trappene. 

Anders Velde ser frem til et langvarig samarbeid med Dan John.

- Absolutt. Ambisjonene deres i Norge er store og vi ser frem til å fronte klærne på en rekke ulike arenaer. Spillerne våre er i en alder der man gjerne er veldig opptatt av trender og mote og de synes det er kjekt å kunne gå i annet enn bare treningsklær som jo er arbeidsantrekket til spillere og støtteapparat i det daglige. Å kjøre dress på hjemmekamper er bare med på å understreke at kampene våre er en høytidsstund på Haugalandet.

Besøk hjemmesiden til dresspartneren Dan John.

Annonse fra Eliteserien: